Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Putyin és Orbán ellen szervezkednek a fővárosban

2015. február 15. - Andre Lowoa

A Humán Platform szervezi az orosz elnök budapesti látogatásának előestéjére.

Tüntetést szervez az orosz elnök látogatásának előestéjére a Humán Platform mozgalom. Putyin: nyet! Európa: igen! – a szervezők ezzel a címmel hirdették meg az eseményt, a demonstráció résztvevői a program szerint a Keleti pályaudvartól a Nyugati pályaudvarig vonulnak át.
Facebook-oldalukon az alábbi felhívás áll:
„Az elmúlt években az Orbán-kormány politikája egyre inkább közeledik Putyinéhoz, és így az egész ország egyre távolabb kerül Európától. Orbán Viktor – a putyinizmus éltanulója – egy keletre tartó kényszerpályát akar ránk erőltetni, többek között a mindannyiunkat, sőt, gyermekeinket is feleslegesen eladósító paksi beruházással. Mondjuk ki együtt: nem kérünk a putyinista illiberális demokráciából! Gyere el február 16-án hétfőn 18 órakor a Keleti pályaudvarhoz, és hozd el az ismerőseidet is!
Február 17-én pár órára hazánkba látogat az orosz diktátor, Vlagyimir Putyin. Előző este (hogy azok is velünk lehessenek, akik munkából, iskolából érkeznek) tüntessünk egy jobban működő Európa mellett, és álljunk ki az újságírókat és aktivistákat gyilkoló, a szólás-, gyülekezés- és véleményszabadságot korlátozó, a másként gondolkodókat és LMBTQ embereket üldöző, az Ukrajna ellen háborút kezdő, a saját állampolgárainak jólétét EU elleni szankciókkal veszélyeztető Putyin és Orbán Viktor szövetsége ellen!
Ne hagyjuk, hogy Orbánék Európa helyett Putyint válasszák!
Nyilvánvalóan az Unióval is vannak problémák, erősebb és demokratikusabb Európára lenne szükség, amely a déli és keleti államokat és polgáraikat nem perifériaként, hanem valóban egyenrangú társként kezeli. De a jelenlegi EU százszor jobb szövetségese Magyarországnak, mint Putyin diktatúrája. Magyarország útja a demokrácia, nem a diktatúra. Ne hagyjuk, hogy Magyarország elszigetelődjön, ne hagyjuk, hogy Magyarország egy diktatúra szövetségrendszerébe sodródjon! Gyere el a tüntetésre, vegyél részt a Putyin látogatására időzített kampányban!”
Útlezárások lesznek
Hétfő délután fél 6-tól este 11 óráig lezárják az V. kerületi Bajcsy-Zsilinszky utat a Nyugati tér és az Andrássy út között. Délután 5 órától este fél 7-ig pedig szakaszosan és időszakosan lezárják még a több kerületet érintő a Thököly út (Dózsa György úttól), Baross tér, Rákóczi út, Erzsébet körút, Teréz körút, Nyugati tér útvonalat. A rendőrség forgalomirányítással segíti a közlekedést – olvasható a police.hu-n.
(Válasz)
süti beállítások módosítása