Míg a legfőbb latorállam Amerika kitartottjának-a kijevi juntának-a felfegyverzésén agyal, az Európai Unió mintha kezdene kicsit észhez térni! Mintha kezdenének ráébredni az Unió vezérei, hogy az USA más f@..val-Európáéval-akarja verni a csalánt, jó messze az amerikai kontinenstől. Európában jelesül.
Nagyon úgy tűnik, hogy a moszkvai orosz-hiénacsúcson Putyin elnök megvilágosította egy kissé az EU-urainak elméjét. Pusztulásotokba rohantok Amerika miatt! Valami hasonlót mediálhatott a ravaszdi páros Moszkvából hazakullogván, hiszen már tegnap Federika Mogerini uniós külügyi biztos olyasmiről hebegett-egyelőre igen bátortalanul-hogy az EU nem kívánja követni Washington észjárását, miszerint a kijevi latorjuntát fel kívánja fegyverezni.

federika

 

“Nem tudunk (EU) elképzelni katonai megoldást Ukrajnában, mi a politikai rendezés hívei vagyunk”-nyilatkozta tegnap az uniós diplomácia vezetője.
Bizony könnyen meglehet, hogy Putyin elnök felnyitotta egy kicsit az EU-szemét! Az USA háborúba akar belerángatni benneteket. És mivelhogy-szerintünk valamilyen módon-nyomatékosította is Oroszország érveit, most könnyen meglehet, hogy az USA és az EU között kenyértörésre is sor kerülhet. Ami pedig a NATO-n belüli már eddig is meglévő érdekellentéteket még tovább fogja mélyíteni.

fogat

Elérkezni látszik az a pillanat, amikor Nyugat-Európa normálisabb politikai vezetői végre felfogják: AMERIKA ÉRDEKEI RÉGÓTA NEM AZONOSAK EURÓPA JÓL FELFOGOTT ÉRDEKEIVEL! Az már egy másik kérdés, hogy miként fog reagálni az EU Oroszország elleni “nemlelkesedésére” a legfőbb latorállam USA! Amely hozzászokott az utóbbi negyedszázadban, hogy bármilyen eszközzel rákényszerítse akaratát az azzal szembenállókra is. Mert ha nem hajlandó az idők és a változások szavát tudomásul venni, bizony könnyen megérezheti a csalán okozta égető fájdalmat! A sajátján.

https://balrad.wordpress.com/2015/02/08/repedezik-a-latszategyseg/