Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Rendkívüli hírek orosz forrásoktól – Benjamin Fulford

2015. február 08. - Andre Lowoa
A németek letartóztatták Victoria Nuland asszisztensét, aki a Vanguard Corporation egyik alkalmazottja, és közel egy milliárd kiváló minőségű hamis dollárt foglaltak le nála, melyet a Vanguard Corporation nyomtatott. Ez az alkalmazott (tagja a Külügyminisztériumnak) most a kihallgatása alatt “feldobta” a Vanguard Corporationt annak minden vállalatával együtt, és “feldobta” Nulandet, McCaint, Kerryt, Brennant és másokat…
Azt vallotta, hogy a Vanguard Corporation több milliárd kiváló minőségű hamis dollárt nyomtatott, és azzal fizetett zsoldosoknak Szíriában, Irakban, Ukrajnában, Líbiában stb., és a Greystone valamint az ISIS zsoldosainak. Bizonyságot tett a Vanguard Corporation és az ISIS közötti kapcsolatról és a köztük lévő olaj üzletről.
Azt mondta,
Februárban Ukrajna helyzete kritikussá vált, mert nem tudják fizetni az új árakat az orosz gázért. Az EU, főleg a németek megpróbáltak döntőbíróként eljárni. Majd Susan Rice-on keresztül közvetlenül Nulandtől jött egy utasítás, hogy mesterlövészeknek kellene létrehozni ‘egy kis pánikot’. Az azt követő napon, hogy Ukrajnának új kormánya lett, melyet elsősorban Nuland és McCain választott ki a Nemzeti Republikánus Intézetből.
Amikor az amerikai adminisztráció felismerte, hogy a mesterlövészeket a NATO képezte ki (Lengyelországban), és az egész műveletet a Vanguard, a CIA és a Külügyminisztérium szervezte, Obamának majdnem szívrohama lett.
Most már rájön, hogy nem más, mint egy zsinórokon lógó báb a mi színházunkban, egy átkozott néger. Eredetileg a hülye náciknak minél több nőt és gyereket kellett volna megölniük azért, hogy sarokba szorítsák Putyint, hogy kényszerítsék arra, hogy beavatkozzon a háborúba.
De mindez csak azt mutatja, hogy meg lehet tanítani egy disznót lőni, de nem taníthatod meg neki, hogy gondolkodjon. Mellesleg május 18-án, amikor “ukrán” csapatok megtámadták Szlavjanszkot, 19 FBI és CIA ügynök vesztette életét, és 14 megsérült. A Greystone 17 embert vesztett, az Academi 59-et.
Az “FBI ügynökök” valójában a Vanguard emberei voltak. Hamisított okmányokként olyan speciális személyazonosító igazolványokat kaptak, melyekkel minden ukrajnai karhatalom feletti hatalmat adtak nekik.
Leírta, hogy minden nagyobb tömeggyilkosságot, atrocitást a Vanguard Corporation és Greystone zsoldosok szerveztek; hogy hogyan kommunikált Ihor Kolomoyskyi-al, és hogyan terjesztették el a hamis dollárt Ukrajnában…
A németek szabadságot ígértek neki, hogy elrejtik őt és támogatják, ha mindent elmond, amit tud…
Továbbá a Vanguard Corporation két másik alkalmazottja több millió hamis dollárt lopott el, és úgy tettek, mintha elrabolták és megölték volna őket új-oroszországi zsoldosok. A Greystone és a Vanguard Corporation utána küldte a zsoldosait Új-Oroszországba, az egyiküket megölték, a másikat visszavitték, azután elvitték Londonba a kórházukba, és megölték őt, majd azt mondták, hogy szívrohamban halt meg. A felesége egy elég híres személy, aki most fontos embereknek adott információkat, és zsarolja a Vanguard Corporationt.
Merkelt és Francois Hollande elnököt mindez sokkolta a Moszkvába vezető útjuk során…

Benjamin Fulford

süti beállítások módosítása