Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Kérdőjel

2015. január 25. - Andre Lowoa

A tegnap Mariupolban (eltérő jelentések szerint 15-40 helyi civil halálát követelő) “tüzérségi támadás” komoly vihart és vitát váltott-vált ki. A népköztársasági erők cáfolják hogy ők intéztek támadást a város keleti része ellen, megnevezve elkövetőként a kijevi junta Mariupol északi peremkerületében tanyázó latortüzérséget, amely légvonalban mintegy 13 kilométerre van települve a csapást szenvedett területtől.

A kijevi udvar ugyanakkor azzal vádolja a várost körülvevő népköztársasági erőket, hogy azok “Grad”-sorozatvetővel lőtték a szóban forgó településrészt. Az alábbi video tanúsága, és a BM-21-es sorozatvető leírt jellemzői alapján a Bal-Rad NEM “GRAD”-CSAPÁST VALÓSZÍNŰSÍT!

A BM-21 (Grad”)-más néven “Sztálin-orgona” nevű fegyver egy nem pontos, ám rendkívül pusztitó fegyver. Egy vetőgép a csőköteg tartalmát (122mm.-es kaliberű, 40db. reaktív lövedék) húsz másodperc alatt lövi ki, időjárás függvényében max. 20-22km. távolságra. A rakétákat a tüzelőállás fedezékéből “tekerős” kézi generátor biztosította elektromos impulzus indítja. Egy körbetekerés négy rakétát indít. Ennél kevesebb rakéta indítására NINCS LEHETŐSÉG! (Csak abban az esetben, ha a csőkötegbe négynél kevesebb rakéta van betöltve!) Ezt a fegyvert többnyire terület lefogására célszerű használni hatalmas “terítő” képessége okán, ám pontossága még közvetlen célzás esetén (min. lőtávolság kb. egy km.) is kérdéses.

soro

A fegyver függőleges irányú alkalmazhatósága 0-és 45 fok között lehetséges.
Egyetlen lövedéke sík terepen kb. 100 méteres sugarú körben “terít”. A repeszromboló lövedék 3500db. repeszt reptet széjjel. A robbanás epicentrumában a hőmérséklet 2000 fok.

vető1

Élőerő, épített objektumok, technikai eszközök tömeges megsemmisítésére egyaránt alkalmas. “Magyar hadrendbeli” alkalmazása (6 db. “vetőgép/üteg) esetén, tűzlegyezőt alkalmazva egy üteg egy “magyar léptékű” húszezres lélekszámú várost-települést húsz másodperc alatt a földdel képes egyenlővé tenni.

vető2 vető3 vető4 vető5 vető6 vető7 vető8 vető9 vető10 vető11 vető12 vető13 vető14 vető15 vető16

Mariupolt érhette “Grad” – támadás?

https://balrad.wordpress.com/2015/01/25/kerdojel/

süti beállítások módosítása