Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Amiről a párizsi gyászolók nem is hallanak

2015. január 11. - Andre Lowoa

Donbasszban mára virradóan is folytatódott Nyalókakirály bérgyilkoshordájának civilirtó “Antiterrorista” Operáció (ATO) néven futó akciósorozata.

állp

(Новомихайловкa)Novomihajlovkából valcmanista “Grad”-ütegek sorozták Donyeck “Petrovszkij”-kerületét. Igen “eredményesen”.
gyer
Ványa-a nyolcéves donyecki kissrác. Szemeit, lábai, és egyik kezét vesztette el a házuk udvarába becsapódó latorgránát felrobbanásakor. Nyalókakirály és az amerikaiak karácsonyi ajándékát kapta Ványa! Belőle sohasem lesz “Charlie”
A város repülőterén a latrok rádióforgalmazásából kinyert információk szerint hat bérgyilkos mára virradóan fűbe harapott az éjszakai csatározások során.

rak

Peszkinél ismét kézifegyverekkel IS kénytelen volt védekezni a pribékbanda, mert mára virradóan három pontos is gyalogsági rajtaütést hajtott végre ellenük a milicia.
(Красногоровкa)Krasznogorovka irányából (Челюскинцев)Cseljukincev bányásztelepülést lőtte egész éjjel a latortüzérség. Nyolc civil halt bele az attakba.
(Марьянки)Marjankiból ma hajnalba megérkezett (“Трудовские”)”Trudovszije” állomásra a valcmanisták valamiféle csodatüzérségi esztköze, amivel a Nyikisinoban ostromlott hiénacsapatot szeretnék kiszabadítani.
(Бахмуткa)Bahmutkánál egész éjjel erőlködött Nyalókakirály martalócsereglete a népköztársaságiak állásai ellen.
(Валуйск)Valujszknál a hídért dúl pillanatnyilag is csata, ami tegnap kora este kezdődött. Két milicista elesett, kettő másik megsebesült. A latorveszteségről annyit tudni, hogy a tegnapi próbálkozás kezdetén nyolc egyedük kiadta a páráját, több mint egy tucatnyit foltozgatni kell.
(Станицa Луганскa)Sztanyica Luhanszka lakói a háború kezdete óta a legnehezebb időszakot élik át. A valcmanista bérgyilkosok minden ténykedése a település elpusztítása. A faluban csak tegnap kilenc helyi lakos halt meg Nyalókakirály pribékjeinek tüzétől.

https://balrad.wordpress.com/2015/01/11/amirol-a-parizsi-gyaszolok-nem-is-hallanak/
süti beállítások módosítása