Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Kadirov 20 ezer csecsen harcost ajánlott fel Vlagyimir Putyinnak

2015. január 03. - Andre Lowoa

Hídfő.net.ru | Ramzan Kadirov

Ramzan Kadirov csecsen államfő húszezer harcost ajánlott közvetlen az orosz államfő szolgálatába, akik mind önkéntesen vállalkoznak azokra a küldetésekre, melyek csak életáldozattal teljesíthetők. Az önkéntesek közvetlen Vlagyimir Putyintól várják a parancsot, és a világon bárhol készen állnak Oroszország védelmében cselekedni.

A csecsen államfő beszéde (és alább annak átirata):

Hosszú éveken át fegyverrel a kézben harcoltunk a nemzetközi terrorizmus ellen, és vereséget mértünk rá. De a terrorizmus veszélye Oroszországban nem tűnt el. Biztos vagyok benne, hogy nem vagytok közömbösek az Apaföld sorsát illetően. Emlékszünk még a napokra, amikor minden irányból ellenség vette körbe Csecsenföldet, de nem volt egyetlen barát, aki készen lett volna kiállni a csecsen népért. Nem egy katona, nem egy politikus, és nem is egy tábornok hozta ránk ezt a helyzetet.

Akkor Csecsenföld vallási vezetője, Hádzsi Ahmad Kadirov kelt a nép védelmére és kiállt Oroszország területi egységéért. Nem volt hadserege, nem voltak fegyverei, pénze, csak a Kegyes Koránt tartotta kezeiben. A bátorság, tisztesség és az igazságba vetett hit volt az ő félelmetes fegyvere. Mondhatnánk, hogy az egész világ Ahmad Kadirov ellen volt. Vlagyimir Putyin volt az első, aki hitt benne, támogatta és barátsággal segítő kezet nyújtott. Nem volt könnyű megtenni. Az orosz elnök meg kellett győzze a politikusokat, a hadsereget és a népet, hogy kizárólag Hádzsi Ahmad az, aki újraegyesítheti a megosztottságba taszított csecsen népet, elhozhatja a békét és stabilitást, és megbirkózhat az ország elpusztítására törekvő nemzetközi terrorizmussal. A legnehezebb pillanatban, amikor az elhatalmasodó problémákra nem volt megoldás, amikor népünk léte vagy nem-léte volt a kérdés, Hádzsi Ahmad Vlagyimir Putyinhoz fordult, és egyszer sem talált elutasítást - a saját szememmel láttam.

2004 május 1-jén Hádzsi Ahmad a néphez szólt és azt mondta; eljött az idő, amikor mindannyiunknak meg kell hoznia saját döntését.

Ma megismétlem Hádzsi Ahmad szavait: itt az idő, hogy egy megalapozott döntést hozzunk, és az egész világnak kinyilvánítsuk, hogy mi Vlagyimir Putyin harcosai vagyunk. Ha parancsot kapunk, bizonyítani fogjuk. 15 éven át Putyin segítette a népünket. Most te és én - és mögöttünk több tízezren, akik különleges képzésben részesültek - arra kérjük Oroszország nemzetvezetőjét, hogy tekintsen minket a legfelsőbb parancsnok különleges önkéntes egységének. Készen állunk, hogy védelmezzük Oroszországot és határait, hogy bármilyen nehéz megbízást végrehajtsunk. Tisztában vagyunk azzal, hogy országunk reguláris hadsereggel, légierővel és nukleáris erőkkel rendelkezik. Vannak azonban olyan feladatok, melyek kizárólag önkéntesekkel végrehajthatók, és mi végrehajtjuk ezeket.

Amerika, Európa gazdasági háborút hirdetett Oroszország ellen. Káoszt, pánikot, zavargásokat akarnak előidézni az országban. De az orosz nép Vlagyimir Putyin támogatásában egységes. A csecsen nép központi helyet foglal el ebben az egységben. Hádzsi Ahmad útját választottuk, aki határozottan járta Allah Küldöttjének útját, Allah áldása és béke Rá. Hádzsi Ahmad azt mondta, készen áll alávetni magát, ha bárki is bizonyítani tudja, hogy akár egyetlen lépést is tett a Korán vagy a Szunna ellen, Allah áldása és béke Rá. Ilyen személyt senki nem talált. Így határozottan hiszem, hogy te és én Allah és az ő Küldöttjének útján járunk, Allah áldása és béke Rá. Erről az útról soha le nem térünk. Mától fogva, mindegyikünknek készen kell állnia, hogy bármely pillanatban bizonyítsa létezésünk oka iránti elkötelezettségét. Találkozni fogunk Oroszország ellenségével, legyen bárhol is, akár a saját odújában. Nyilvánosan kijelentjük, hogy mindenki számára tiszta és érthető legyen - soká éljen az Anyaföld, soká éljen Oroszország! Soká éljen Oroszország nemzetvezetője, Vlagyimir Putyin! Allah Akbar (Allah hatalmas)!


http://www.hidfo.net.ru/2015/01/03/kadirov-20-ezer-csecsen-harcost-ajanlott-fel-vlagyimir-putyinnak

süti beállítások módosítása