Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Hősi halált halt egy iráni tábornok az Iszlám Állam elleni küzdelemben

2014. december 29. - Andre Lowoa

Az Iráni Iszlám Forradalmi Gárda dandártábornoka, Hamid Takavi, aki az Iszlám Állam terrorszervezet elleni küzdelemben mint katonai tanácsadó vett részt, kötelessége teljesítése közben hősi halált halt - jelentette az Iráni Hadügyminisztérium.

Takavit, aki az irak-iráni háború veteránja, és számos más katonai jellegű küldetés résztvevője volt, egy orvlövész gyilkolta meg az iraki Szamarra városában.

Hídfő.net.ru | Hamid Takavi

Takavi több más iráni tanácsadóval együtt vett részt a síiták ellen brutális kegyetlenséggel fellépő, Iszlám Állam elnevezésű - valójában se nem iszlám, se nem állam - terrorszervezet elleni küzdelemben Irak területén. Irán a wahabbita fanatikusok egyre növekvő brutalitásával szemben katonai segítséget nyújt a síita és keresztény lakosság védelme érdekében Iraknak és Szíriának.

http://www.hidfo.net.ru/2014/12/29/hosi-halalt-halt-egy-irani-tabornok-az-iszlam-allam-elleni-kuzdelemben

süti beállítások módosítása