Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

ORBÁN MIÉRT NEM KÖVETI A TÖRÖK PÉLDÁT?

2014. december 21. - Andre Lowoa

Törökországban a dolgokat máshogy intézik mint Mocsokráciában, ahol sokat beszélnek, de keveset cselekednek. Ellenségeinkkel szemben.

A TÖRÖKÖK NEM SZÍVBAJOSAK

LEFOGTÁK A CIONBÉRENCEKET

Ahmet Davutoglu török miniszterelnök azzal vádolta vasárnap az Európai Uniót (EU), hogy „piszkos kampányt” kezdett országa ellen azzal, ahogyan bírálta Recep Tayyip Erdogan államfő ellenfeleinek a letartóztatását.December 14-én a török rendőrség újabb akciót indított Erdogan vetélytársának, Fethullah Gülen befolyásos iszlamista hitszónoknak a hívei ellen, elsősorban a hozzá közel álló médiát véve célba. A rendőrök huszonnégy embert tartóztattak le, s az országos műveletről Erdogan török elnök azt mondta, hogy az ő megbuktatására összeesküvő hálózatra csaptak le. Pénteken a török hatóságok letartóztatási parancsot adtak ki az Egyesült Államokban önkéntes száműzetésben élő Gülen ellen, és egy török bíróság elrendelte a Gülenhez közeli Samanyolu ellenzéki tévéállomás nemrég őrizetbe vett ügyvezetőjének és három másik munkatársának letartóztatását terrorszervezetben való részvétel vádjával. Ekrem Dumanlit, a Zaman című napilap főszerkesztőjét elengedték ugyan, de utazási tilalmat rendeltek el ellene. (MNO, részlet) Ezt a hírt a cionrádió a 23 órás hírében bemondta, de külön műsorokat erről nem csinálnak.

Jellemző a hazai gennysajtóra és gennyes tömegtájékoztatásra, hogy a legfontosabb hazai és külföldi hírek 90 %-át elhallgatják. A fennmaradó 10 % az merő agymosás, lényegtelen hírek, durva hazugságok. A cikkben szereplő török miniszterelnök egy igen jólképzett és jól beszélő diplomata, aki nálunk is volt külügyminiszterként, s a tévéből emlékszünk fontos szavaira. Akkor úgy fejtette ki a tévében gondolatait, hogy azok a magyar érdekeknek is megfeleltek volna. A Lipótváros Hangja (MNO) elhallgatja, hogy ezek a bizonyos török ellenzékek mind egy szálig az USA cionista ügynökei. Ma este a HírTV-ben a nyúlképű vén bolsevik, Kovács László elvtárs azt merészelte mondani, hogy az USA értékeit kellene nekünk is vallanunk és akkor nem lenne semmi baj. Hiába mondta neki a műsorvezető, hogy ez az USA épp most vallotta be a kínzásait, amik csak a jéghegy csúcsa Amerika értékeinek, hiszen a PressTV-ben egy amerikai szakértő megmondta, hogy amit most közzétettek, abban az 500 oldalas jelentésben, annál a valóság sokkal borzasztóbb tényeket mutat. Orbán és kormánya nagy hibát követett el akkor, amikor ezt a nyálasképű pojácát azonnal nem utasította ki az országból. Ilyen lépését bármelyik ország azonnal megtett volna, de itt elkezdtek alkudozni vele. Hogy mennyire gennyes ez a sajtó azt ma este is láthattuk, amikor a HírTV-ban a napszemüveges, copfoshajú politológus azzal a mesével jött elő, hogy ma már nem olyan a diplomácia mint régen volt, mert most az informatika korában egész más a stílus és a módszer. Ez lehetséges, de a tények azok a tények. Ez a pojáca nyíltan beavatkozott belügyeinkbe és hamisan rágalmazta nemzetünket és a kormányzatot. Mese nincs, azonnal ki kellett volna utasítani. Ez még most sem késő. Jellemző, hogy a beigért új amerikai nagykövet asszony eléggé késlekedik idejönni, de ha jön is, abból nagy botrány lesz, mert ezzel a Goodfrienddel nem fognak egy húron pendülni. A nagykövetnél azonnal rá fognak kérdezni erre a pojácára is, s neki, az új nagykövetnek erre valami megnyugtató választ kéne adni. Az biztos hogy a hivatali kezdése eleve botrányosan fog indulni. Na és ha megszakadna Amerikával a diplomácia kapcsolat? Na és? Származna abból valami nagy kárunk? Semmi. Sok más ország csinált már ilyet. Ugyan mi hasznunk volt Amerikából az elmúlt 70 évben? Semmi! Adott valamit nekünk ingyen az USA? Soha, semmit. MI viszont most is a cionbérenc vezetésű Ukrajnát, gázzal, gyógyszerekkel és komoly pénzekkel látjuk el. Azt az Ukrajnát, amely Amerika bérence. És Amerika ezt még meg sem köszöni nekünk... És most belénk törlik a mocskos lábukat. Ovi Viki meg a „műveleti terület”-ről értekezik, ahelyett hogy az amerikai külügynek beolvasott volna. Ez az egész Amerika-i ügy arra hasonlít mint amikor valaki a kisújját nyújtja (Orbán) és az egész karját követelik (Obama). Ovi Viki meg korában „lábonlőttük” magunkat című mondásával sziporkázott, de úgy tünik mostanában már lefagyott a humorizáló kedve.


http://amagyaroldal.hu/hirek/content/orb%C3%A1n-mi%C3%A9rt-nem-k%C3%B6veti-t%C3%B6r%C3%B6k-p%C3%A9ld%C3%A1t

süti beállítások módosítása