Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Merkel anyó fejmosást kapott!

2014. november 30. - Andre Lowoa

A magyar mainstrem médiák nem is említették Angela Merkel pénteki Bundestag – beli “ledorongolását”!

sarah

A Baloldali Frakció vezetője, Sarah Wagenkneht elég szépen kiosztotta Merkel kancellárasszonyt, a Washington lábaihoz való bármi áron való dörgölődzés miatt. “Miért van az Frau Merkel, hogy Ön úgy gondolja, hogy az amerikai kormány és az amerikai üzleti érdekek fontosabbak Önnek, mint a német érdekek? Ön Sidneyben a berlini fal lebontásának 25. évfordulóján azon kesergett, hogy az még mindig létezik a fejekben, és hogy újjáélednek a régi befolyási övezetek. Ön a nemzetközi jog lábbal tiprásáról harsogott Oroszország kapcsán. Hol élt Ön az utóbbi 25 évben Frau Merkel? Amikor az USA lábbal tiporta a nemzetközi jogot Irakban, Líbiában, Szíriában, Jugoszláviában? Vagy az Ön szerint összhangban volt a nemzetközi joggal? Mert az USA akként deklarálta?

Ön Frau Merkel! – Ön vezeti a hidegháború új kiadását Oroszország ellen. Ez pedig elsősorban a német és az európai gazdaságnak okoz károkat! Mert az USA – nak ez jó!”

 

Frau Merkel pedig csendben kucorogva, nyikkanásnyi válasz nélkül hallgatta Sarah Wagenkneht korántsem elismerő fejmosását.

süti beállítások módosítása