Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Melyik uniót szeressük? Azt amelyik már egyszer bedarálta az országot, vagy azt, amelyik éppen most darálja be az országot???

2014. november 20. - Andre Lowoa

"Ami Budapesten zajlik, az Arab Tavasz. Facebook-forradalom. Hogy miért annyira fontos a liberálisoknak a minden elleni felháborodás, amire hivatkozva egy EU-barát kormányt lehet pozícióba tolni? Mert 2015. január 1-jén lép életbe a Moszkva által alapított Eurázsiai Gazdasági Unió. Alig több mint egy hónap, és van alternatíva az Európai Unióval szemben. Akkor az Európai Uniót támogató kisebbség igen kellemetlen helyzetbe kerül."


(...) A radikális atlantista Gyurcsány Ferenc hatalomba tolása a brüsszeli diktatúra hazánkra kiterjesztésének kezdetét jelentette.
Ez a radikális atlantista vonal akar most visszakúszni a hatalomba azáltal, hogy a médián keresztül minden elképzelhető problémát felsorolnak, amiből az embereknek - jogosan - elege van. Ha logikusan végiggondoljuk azonban, azt láthatjuk, hogy a problémák igen nagy részéért maga az Európai Unió a felelős. Kvótarendszerrel, túlzottdeficit-eljárással, diplomáciai nyomásgyakorlással tönkretették az országot.

Tehát, a tüntetéssel kapcsolatban a tények: 30 ezer ember (képek alapján inkább 3 ezer), és néhány tucat fizetett személy, aki bemegy a tömegbe egy EU-zászlóval. Közfelháborodás napja van. Mindenki fel van háborodva valamin, de mindenki máson. A liberálisoknak igazából teljesen mindegy, hogy ki és min van felháborodva; a lényeg, hogy legyen egy tömeg, amibe be lehet állni az EU-zászlóval.

A tények másik dimenziója: 2003-ban a magyar választópolgárok 38%-a adta szavazatát az Európai Unióra. Eltelt több mint tíz év. Az idei EP-választásokon a részvételi arány 28,92% volt, ennek kétharmada EU-ellenes pártra szavazott, a maradék 71,08% pedig senkit nem akart küldeni az Európai Parlamentbe.

Ami Budapesten zajlik, az Arab Tavasz. Facebook-forradalom. Hogy miért annyira fontos a liberálisoknak a minden elleni felháborodás, amire hivatkozva egy EU-barát kormányt lehet pozícióba tolni? Mert 2015. január 1-jén lép életbe a Moszkva által alapított Eurázsiai Gazdasági Unió. Alig több mint egy hónap, és van alternatíva az Európai Unióval szemben. Akkor az Európai Uniót támogató kisebbség igen kellemetlen helyzetbe kerül.

http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/hatterhatalom/3456-melyik-uniot-szeressuek

süti beállítások módosítása