Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

FÁRADTSÁG? MÁS IS LEHET A HÁTTÉRBEN!

2014. október 26. - Andre Lowoa

fáradtság?más is lehet a háttérben

Itt az ősz, közeleg a tél, egyre hűvösebb az idő odakint és egyre kevesebb a napfény is, emiatt rossz lehet a kedvünk és fáradtnak is érezhetjük magunkat.

Ha gyakran érzed magad fáradtnak, kimerültnek, ingerlékenynek, nem biztos, hogy pár kiadós alvás segíthet rajtad. Könnyen állhat vashiány a háttérben.


A vashiány a vérszegénység egyik fő oka. Kellő mennyiségű vas nélkül a szervezet nem tud elég hemoglobint előállítani, ami a vörösvérsejtekben az oxigén szállításához szükséges.

A vashiány gyakran rejtve marad, mert a tünetei más okokkal is magyarázhatóak: kimerültség, sápadtság, gyengeség, légszomj, fejfájás, szédülés, kábaság, hideg végtagok, ingerlékenyég.


Aki sápadt, kimerült, ingerlékeny a sok munka, az a sok stressz és a kevés napsütésre fogja a dolgot. A hajhullást, a körmök töredezettségét a nők nagy része kozmetikai problémákra fogja.
A vashiányos állapotot sok minden előidézheti, mint például a vérveszteség,energia hiányos táplálkozás,táplálék felszívódási problémák,terhesség.


Szerencsére a vashiány egyszerű laboratóriumi vizsgálatokkal kideríthető és a kezelése is egyszerű.
Tehát, ha ezeket a tüneteket észleled magadon ne habozz orvoshoz fordulni, nem biztos, hogy az őszi-téli fáradság a felelős érte.-Világom.hu

süti beállítások módosítása