Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A Maradék-Ukrajna kérdésében felemásra sikeredett milánói összejövetel “eredményének” (is) betudhatóan, Donbasszban elég szépen felpöröftek a harci cselekmények.

2014. október 18. - Andre Lowoa
A donyecki repülőtérre Nyalókakirály latorhordája tegnap igen komoly erőkkel berontott. Jóval nagyobb erőkkel, mint amit a népköztársaságiak le tudtak volna gyűrni. Így aztán szinte tehetetlenül szemlélték, ahogyan a latortüzérség elkezdte aprítani saját erőit.
A milicia tankjai és gyalogsági erői a benyomulás kezdetén négy latortakból gyorsan kemencét csináltak, a többit elvégezte Nyalókakirály latortüzérsége. A meglehetősen heves és hatékony “baráti tűz” nagy hatással volt a népköztársaságiakra. Amint a buli véget ért, rádión meg is köszönték a nem várt segítséget. Ugyanakkor kérték is a zsoldosbandát, hogy mostmár fordíthatnának némi figyelmet a hulláikra is, mert azok már erősen szennyzik a levegőt és a környezetet.
Meglehetősen heves csaták robbantak ki Marinyka, Dokucsajevszk és Szeverodonyeck környékén is. A legsúlyosabb harcok Marinykánál voltak, ám késő estére a népköztársasági erők visszaverték a latorbanda erőlködését. Itt két szakasznyi (60 – 100 egyed) lator pusztult el.
Gorlovka térségében is volt némi nyugtalanság, de itt azért egyórányi ütésváltást követően lecsillapodtak a kedélyek.
Nyikisinonál folyamatosan kisérleteztek tegnap késő estétől a latrok, de eredményt nem tudtak elkönyvelni!
Kirovszk melletti tüzérségi állásaiból a luhanszki milicia tüzérsége késő este “lehűtötte” a bahmutovkai kazánból kitörni igyekvő zsoldoshorda hangulatát. A valcmanisták fejében talán még csak most tudatosult, hogy csapdába estek. A számukra menedéket jelentő közeli Szcsasztyje már nagyon távoli, elérhetetlen úticél.

bah

A luhanszki miliciák tegnap “bővítkeztek”. Létszám és technikagyarapodás következett be, miután Nyalókakirály Nemzeti Gárdájának egy alakulata mindenestől átállt a népköztársaságiak oldalára.

http://balrad.wordpress.com/2014/10/18/latorsegitseg-a-milicianak-a-donyecki-repternel/





Ma délelőtt ismét heves harcok robbantak ki a donyecki repülőtérnél.

rept

A milíciák szóvivőjének legfrissebb tájékoztatása szerint Nyalókakirály latorhordái komoly erőket csoportosítottak össze a repülőtér ellen Avgyejevka, Peszki, Pervomajszkoje és Tonyenkoje térségében.
Elmondása szerint Peszki térségében a “Donbassz-1″ latorzászlóalj, és jobbszektoros bandák verődtek össze. Avgyejevkánál a 25. légiszállítású dandár, az “Ajdar” és az “Azov” bérgyilkosai vicsorognak.
Peszki és Avgyejevka felől a latortüzérség megelőző csapást akart mérni a reptéri milicistákra, de ez csak kis részben sikerült eddig. A népköztársaságiak “Grad” tüzérsége ugyanis meglepte a valcmanista tüzérségi állásokat. (Bár ezzel éppenséggel a “baráti tűz” lehetőségét is kiiktatták.)
A gyjebalcsevoi katlanból – a városhoz közeli területekről – vadul lövöldöz a latortüzérség Fascsovka és Kumsitszko irányába. Milicistákra lődöznének, de eddig kivétel nélkül lakóházakat találtak el. Eddig ma délelőtt négy helybéli lakos halt meg Fascsovkában.
Rasszipnoje mellett a Mogila Osztraja dombra települt pribékek a helyi kolhoz majorját lőtték – teljesen értelmetlenül. Viszont két munkást megöltek.
Az alábbi videon Valentyin Kusnarjev ilovajszki nyugdíjas arról beszél, hogy az emlékezetes nagy harcok idején az udvaron temette el a fűbe harapott valcmanistákat.

http://balrad.wordpress.com/2014/10/18/harcok-a-donyecki-repternel-temeto-az-udvarban-ilovajszkban/





Donyeckc repülőterénél ma se a népköztársaságiak, se Valcman bérgyilkosai nem unatkoztak. (Még most sem unatkoznak)
Kijev pribékjei ma egész nap ostromolják a repülőteret. Kézifegyverekkel dúl leginkább a harc. “Motorola” zászlóaljának két alakulata küszködik a betolakodókkal jelen idő szerint is, bár besegít nekik “Szomali” zászlóaljának aknavetős szakasza is.
A latortüzérség ma körültekintőbb volt mint tegnap, és elkerülte övéi ágyúzását. De a milicistákban sem tudtak kárt tenni.
Harc ide vagy oda – Donyeckben a – városban – igencsak hétvégi a hangulat. Valami oknál fogva házasodási hullám tört a milicistákra. A reptéren lövöldöznek – a városban házasodnak. Nászinduló gyanánt meg megteszi a “Katyusa” süvítése is.
szvagyMaradék – Ukrajna udvari médiájában a pánik lett úrrá Bahmutovka miatt. Az újabb katlan létrejötte – ahová állítólag legkiválóbb egységeik lettek beterelve – miatt igen nagy a sírás – rívás Kijevben. A körbezárt és fenyegetve lévő latrok a helyszínről panaszkodnak, Kijevben pedig Liszenko udvari bemondó cáfol. Minden szép – minden jó! Közben pedig a zsoldosok blokkposztjait a kozákok sorra számolják fel, és szorítják a pribékeket egyre kisebb területre. Ráadásul folyamatosan lövi a kazán területét a népköztársaságiak tüzérsége.

bahmut2Liszenko amikor azt mondta, hogy folyamatosan küldik a segítséget Bahmutovka irányába, tulajdonképpen nem is hazudott. Csakhogy egy fölmentőnek szánt harckocsikonvojt ma délután Szmilje mellett a népfelkelők bekerítettek, és “leolvasztottak”. Nyolc latortank veszett oda a kezelőszemélyzettel együtt, és a blokkposzt is fel lett számolva állományostól. De a konvojban volt két teherautó is, megrakva valcmanista pribékekkel. Az pedig legalább másik negyven zsoldost jelent. (Ilyen ütemben gyorsan megtelik a dnyepropetrovszki “emlékpark”! Már ha lesz aki összekaparja az összekaparhatót!)

http://balrad.wordpress.com/2014/10/18/dulnak-a-harcok-eskudnek-a-parok-donbasszban/
süti beállítások módosítása