Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A mellékes valóság

2014. október 12. - Andre Lowoa

Olyan világban él hét milliárd ember, kik felett a zsigereikben érzett valósággal ellentétes tanokra, dogmákra hivatkozva uralkodik valami megfogalmazhatatlan erő.
Az ember és az őt körülvevő világ kettészakadt.
A valóságtól való szakadás nem természetes folyamat eredménye, hanem egy rettenetesen precízen kiszámított, és nagyon lassú, hatalmi erővel támogatott szellemi támadás.
A "tanok, és dogmák" a hatalmi erő fegyverei. Hatalmi erővel támogatott dogma idővel
valósság-képzetet teremt az egy emberben. Az Ister-folyó rovással írt nevéből származó
Isten-fogalom a hatalmi erővel megváltoztatott rovásírás torzítás eredményeként, a hatalmi erővel kialakított Isten-vallás, napjaink társadalmában alaptörvényi kötelezettséggel van jelen.

" Hatalmi erővel támogatott dogma idővel valósság-képzetet teremt az Egy emberben. "

Az idő a valóságtól eltávolodást szolgálja.
A dogmák oldalán elhelyezkedő fogalmak megosztottsága az egyes emberekben azt a tévképzetet kelti, hogy a megosztott dogmák közötti választással közelebb kerülhetnek a valósághoz. Ezt a téveszmét szolgálja a megosztás.
A valóság érintetlenül marad, nem vesz részt a választás lehetőségében.
Sem én, sem egyetlen ősöm nem hatalmazta fel napjaink hatalmi rendszerét döntési joggal.

A zsidóság önmagát hatezer éves múlttal határozza meg.

Gea-kémiai, és Gea-logikai fogalmak valóságos értelmezése mutat rá a tényre, hogy napjaink társadalmi működésénél sokkal magasabb szintű társadalom teremtette meg a Földi élet minőségének emeléséhez szükséges feltételeket a zsidóság létrejöttét lényegesen megelőző korban.
A minőség emelése, Gea felületére érkező energia lehető leghatékonyabb felhasználásával történt.
Ezek a ténylegesen végrehajtott, ma is látható építmények és körülményeik jelenleg a dogmákkal alátámasztott, hatalmi rendszer védelme alatt álló dogmákkal magyarázható módon nem érintik a valóságot.
A szellemi bukfencet olyan hatalmi erők hozták létre, melyeknek alkotó elemei minden esetben a hatezer éves néphez köthetők. A hatezer éves szakasz megegyezik a valóságtól eltávolodás időszakával. Az energia feletti rendelkezés magam, és népem számára idegen fogalom.

"Sem én, sem egyetlen ősöm nem hatalmazta fel napjaink hatalmi rendszerét döntési joggal."

Az energia kisajátításával tette lehetővé napjaink hatalmi rendszere, hogy erőszakkal hozzon létre olyan helyzetet saját maga számára, hogy minden alapvető emberi jogokra vonatkozó szabályozási lehetőséget nyerjen. Az emberi jogok meghatározásában nem vettek részt az emberek. A dogmák megosztottsága szolgálta cél, hogy a látszólagos választási lehetőség elterelje a figyelmet a valóságról, a tényleges világszemlélet, és az energia feletti jogtalan uralmat leplező dogmatikus hatalmi rendszerről. Mivel a hatalmi rendszereket ma olyan zsidó emberek alkotják, kiknek ősei az energia termelő rendszer létrehozásában nem, de a dogmákkal ezeket meghazudtoló tanok létrejöttében jelentős szerepet játszanak, minden rám vonatkozó hatalmi döntés semmis.

Jásdi Kiss Imre

süti beállítások módosítása