Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

‘Ukrajna igazából egy színház, – a katonai műveletek színháza’

2014. október 05. - Andre Lowoa

“Lukasenko középen” (?)

…”Kész lennék saját fegyveres erőimet is bevetni, hogy szétválasszam a harcoló feleket…”

- Az Euronews exkluzív interjúja Alexandr Lukasenkoval, Fehéroroszország elnökével, az ukrajnai helyzetről -

“Ukrajna igazából egy színház, a katonai műveletek színháza és a nagy, geopolitikailag jelentős erők pörlekedéseinek terepe lett…”

…”A posztszovjet országokban élőknek már nagyon elegük van a demokráciából. Most ezzel éppen ellentétes folyamatok zajlanak. Az emberek egyre inkább elkezdték támogatni az erős állam koncepcióját, amely nem engedi, nem engedheti a káoszt…” – mondotta többek közt az interjúban Lukasenko.

Az Euronews Ukrajnában dolgozó tudósítója; az olasz Sergio Cantone, Fehéroroszországba utazott és Minszkben interjút készített Alexandr Lukasenkoval, Belorusszia elnökével.

Elöljáróban annyit el kell mondanunk, hogy jól ismerjük Cantone munkásságát, – hónapok óta tudósít Ukrajnából, Kijevből és a Keleti Frontról is.

Bár az ellentétes oldalhoz tartozik, el kell ismernünk, hogy bátorságához nem fér kétség. Ezt még a Milícia is elismerte, mert Cantonénak lehetősége nyílott közvetlenül a Donyecki Népköztársaság területén készített tudósításokra is, ahol viszonylag korrekten számolt be az eseményekről. (Természetesen a Milícia felügyelete alatt).

Talán ezért is sikerült Lukasenko közelébe jutnia. Ám ő mégis csak az európai uniós média tudósítója, s természetesen ez határozta meg a Lukasenkonak feltett kérdéseit is.

A fehérorosz elnöknek így viszont sikerült közvetlenül is eljuttatnia az EU vezetőinek, – s nem utolsósorban az unió népeinek megfogalmazott üzenetét.

Mely nem feltétlenül az, aminek elsőre látszik…

A teljes interjú itt látható:

***

Fort András

süti beállítások módosítása