Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Autonóm Katalóniát! - Ez tiszta beszéd...

2014. szeptember 29. - Andre Lowoa

Katalónia vezetője aláírta a népszavazás megtartásáról szóló rendeletet

Katalónia vezetője, Artur Mas ma aláírta a függetlenségi népszavazás megtartásáról szóló rendeletet. A népszavazást november 9-én tartják meg.

Katalónia vezetőségének döntése értelmében a népszavazáson az embereknek két kérdésre kell válaszolniuk:

 

„Akarja-e Ön, hogy Katalónia állam legyen?”

és

„Ha igen, akkor akarja-e, hogy Katalónia független állam legyen?”.

 

A spanyol Alkotmánybíróság korábban jogellenesnek nyilvánította a referendumot.







A spanyol alkotmánybíróság felfüggesztette a katalóniai referendumot

Hídfő.net | Katalán függetlenségpártiak tüntetnek Katalán függetlenségpártiak tüntetnek

A függetlenségi népszavazást a spanyol alkotmánybíróság a létező legegyszerűbb indokkal -az alkotmányellenességgel- függesztette fel. Az eset hétfőn történt, miután a 12 tagú testület egy órás válságértekezletet tartott.

A felfüggesztés ellenére a katalán helyi hatóságok bejelentették, hogy folytatják az előkészületeket a függetlenségi szavazás lebonyolítására. Katalónia elnöke, Artur Mas aláírta a rendeletet, ami a népszavazás végrehajtásáról szól, Madrid határozott tiltó utasítása ellenére. A szavazás 2014 november 9-én lesz megtartva.

A spanyol miniszterelnök, Mariano Rajoy bejelentette, hogy a kormány megtámadja a népszavazást, mivel szeritne az alkotmányellenes. Rajoy szerint Katalónia függetlenedése "...elképzelhetetlen. Nincs olyan intézmény se testület Spanyolországban, ami képes megtörni ezt az elvet a szuverenitásról." A valódi indok a katalán függetlenség gáncsolása mögött nyilván itt is gazdasági. Katalónia 7,5 millió lakosának a munkája adja az ország exportjának 20%-át, annak ellenére, hogy a lakossága csak az ország 16%-a. Emellett Katalóniában öszpontosul a Spanyolországba befektetett tőke 25%-a.


http://www.hidfo.net/2014/09/30/spanyol-alkotmanybirosag-felfuggesztette-kataloniai-referendumot

 

süti beállítások módosítása