Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Alakulóban van az Eurázsiai Unió

2014. szeptember 28. - Andre Lowoa

Az orosz parlament alsóháza, az Állami Duma ratifikálta az Eurázsiai Gazdasági Unióról szóló szerződést szeptember 26-án Moszkvában. A Duma csaknem egyhangúan szavazott a megállapodásról, 441 „igen”, egy tartózkodás, illetve nulla „nem” szavazat lett a végeredmény- adta hírül a Ria hírügynökség.

A szerződést májusban írta alá Vlagyimir Putyin orosz elnök, Nurszultan Navarbajev kazah elnök és Alexander Lukasenko belarusz elnök Asztanában. A szerződés a három ország közötti Vámunió kiterjesztése lenne, mely magába foglalja az áruk, a szolgáltatások, a tőke és a munkaerő szabad áramlását, emellett rendelkezik a megfelelő intézményi háttér kiépítéséről is.
Az Eurázsiai Gazdasági Unióról szóló megállapodás aláírási ceremóniája

Az Eurázsiai Gazdasági Unióról szóló megállapodás aláírási ceremóniája

A szerződés 2015. január 1-jétől lép hatályba, amennyiben a kazah és belarusz parlament is jóváhagyja azt. A tagság nyitott mindazon államok előtt, akik elfogadják a megállapodás elveit és céljait.

Az Eurázsiai Gazdasági Unió intézményei a három alapító ország között az alábbiak szerint oszlanak meg: az Eurázsiai Gazdasági Bizottság az unió központjául szolgála orosz fővárosban, Moszkvában lenne elhelyezve, az unió Bírósága Minszkben székel majd. Almati, Kazahsztán legnagyobb városa pedig az unió pénzügyi központjaként funkcionálna.
Kitekintő

süti beállítások módosítása