Horvátországban létezik egy gyógyító, ki a puszta nézésével gyógyít. Csodás kisugárzása révén emberek ezrei gyógyulnak meg világszerte. Nem beszél, cselekszik, jobban mondva néz. Braco ha megszólal, mindig a saját anyanyelvén beszél, mégis mindenhol, minden náció megérti az üzenetet, és magába szívja a belőle áradó gyógyító energiát. Ez a tény is azt az elméletet támasztja alá, miszerint Braco a kollektív tudat gyógyító erejével segíti az embereket. Nincsenek országok, nincsenek határok és korlátok. Az egyetemes, mindent elsöprő mély szeretet mindenkihez eljut – aki hagyja megnyílni a szívét.

Nincs más feladatod, mint belenézni a szemébe.

Braco n

Csodálatos lehetőség teremtődött. :) Tapasztald meg. :)

A hívás szövege:
Kedves Mindannyian!

Újabb lehetőség nyílik arra, hogy kapcsolódjunk Braco által közvetített energiához az interneten keresztül. Ez az energia sokaknak hozott már pozitív változást számos országban az élet különböző területén. Ezeket a személyes élménybeszámolókat a Braco DVD-ken láthatjuk és hallhatjuk. De saját életünkben és környezetünkben is tapasztalhatjuk ennek az energiának a rendező, segítő hatását.

Legközelebbi élő internetes közvetítések:

2014. szeptember 19. és október 1. között minden nap 16:00 – 22:00 óra között óránként nézhetőek.

A közvetítés Horvátországból az Adriai tengerpartról történik 13 napon keresztül.

Minden közvetítés ingyenesen nézhető sokak adományának köszönhetően.

Link: http://www.braco-europe.tv

Miután megnyitottad a kék linket a “Live stream” gombra kattintasz, s már követheted is a nézést.

Az óra egészkor kezdődő közvetítések időtartama kb. 35-40 perc. Maga a nézés időtartama 5-7 perc. A nézés előtt információkat, beszélgetéseket hallhatunk és videobejátszást nézhetünk, mely segít bennünket a nézésre hangolódni.

Ráadás: az utolsó nézés után, mely minden este 22:00 órakor kezdődik, meghallgathatjuk Braco hangját is felvételről, melynek során Braco horvátul mond el egy szöveget, mely angol felirattal olvasható is.

Fontos információ az otthoni nézéshez:

  • A nézést 18 év felett szabad igénybe venni; valamint nőknél terhesség esetén: 3 hónap alatt
  • Az internetes nézés idejére javasolt nyugodt körülményeket kialakítani (lehetőleg ne zavarjon meg bennünket senki a nézés ideje alatt)
  • A nézés idejére kérni szokták, hogy álljunk fel (mint a rendezvényeken)
  • Mindenki saját felelősségére vesz részt a közvetítéseken
  • A hangfelvétel meghallgatásakor nem az elhangzott szavaknak van jelentősége (ezért akár be is csukhatjuk a szemünket, hogy jobban befogadhassuk azt, amit csak érezni lehet a hang lejátszása alatt).

 

Jó áramlást a Csodák felé. Merd megélni őket hiszen létezenek!

 

Namaste