Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Van Ebola kontroll a budapesti reptéren?

2014. szeptember 21. - Andre Lowoa
Ebola kontroll Murtala Muhammed repülőtér - Lagos, Nigéria 1

Ebola kontroll Murtala Muhammed repülőtér – Lagos, Nigéria

Ahogy a fenti képen is látható, – Nigériában ilyen biztonsági intézkedéseket vezettek be a nemzetközi repülőtereken. – Ám most, hogy eljött a nagy zarándoklatok ideje, – s több millió muszlim zarándok utazik a szaúd-arábiai Mekkába, – többek között az Ebola sújtotta Nyugat-Afrikából, például Nigériából is; – ezért a szaúdi hatóságok is szigorú szűrőprogramot vezetnek be, ezen országok beutazó állampolgárai részére.

Közben egyre jobban bebizonyosodik, – hogy ekkora Ebola járvány még nem volt a világ történelmében. Az ENSZ egészségügyi szervezete egészségügyi válsághelyzetet hirdetett, – melyet kiterjesztett az egész világra.

Az Amerikai Egyesült Államok 3 ezer katonát vezényelt a járvány sújtotta térségbe, – s, ha vala lesz még az USA és Oroszország között együttműködés, akkor az elsősorban abban lesz, hogy közösen lépnek majd fel a járvány terjedése ellen.

Mindeközben ismereteink szerint; Magyarországra szabadon sétálnak ki be ki-be a Nyugat-Afrikából érkező utasok, – legtöbben éppen Nigériából. A Pécsi Tudományegyetemen kérdőívet is kitöltettek velük, – vajon nem betegek-e? Így pótolván azt, amit a Ferihegyi repülőtéren a beutazásuknál elmulasztottak a magyar hatóságok.

A debreceni egyetemen pedig meg is betegedett egy nigériai férfi, – akit aztán “malária gyanúval” kezeltek, majd sietve elkülönítettek. – Bár a maláriás beteget egyébként nem igazán szokták elkülöníteni.

Azért megkérdezzük azt: nem félnek a magyar hatóságok az Ebolától?

Bár mi még nem értesültünk róla, és a fősodratú, vagy állami média sem, de azért csak föltesszük még egyszer és részletesebben azt a címben szereplő kérdést is; Van-e ilyen Ebola kontroll, – mint amit a fenti és lenti képeken láthatunk, – van-e ilyen ellenőrzés a budapesti Liszt Ferenc reptéren, az Ebola sújtotta országokból, például Nigériából beutazó állampolgárok részére? – Vagy terveznek-e egyáltalán ilyen szűrőrendszer felállítását ezeknek az utasoknak?

Ebola kontroll Murtala Muhammed repülőtér - Lagos, Nigéria 2

Ebola kontroll Murtala Muhammed repülőtér – Lagos, Nigéria

Bal-Rad

Fotók: Georgia newsday.com
süti beállítások módosítása