Na! Felköthetik a gatyakorcot a Kreml jogászai! De Sojgu orosz védelmi miniszternek is lesznek még bőven álmatlan éjszakái a vasárnapi hallatlan skandallum miatt.

Военнослужащие-женщины с канадского корабля

Emlékszünk ugye? Vasárnap esett meg az a rémséges dolog, hogy orosz katonai repülőgépek elrepültek a “Toronto” nevű kanadai hajó fölött. A Fekete – tengeren. Közvetlenül az orosz felségvizek határainál. Mégpedig több alkalommal is megtörtént ez a galádság.

És most a kanadai hajó legénységének női szakasza bosszút forral.

Pertársaságba tömörödve biróság elé kivánják citálni a felelősöket. A Kremlt, Putyint, Sojgut, a pilótákat, – egész Oroszországot!

A “veszély elmúltát” követően, a kifürdés és alsóneműkimosás után egyből fölkeresték a hajóorvost. Az rögtön átmeneti halláskárosodást, és súlyos lelki traumát állapitott meg minden betegénél. Javallta – tudós ember lévén – hogy bajaik egy része – a halláskárosodás az majd elmúlik! (Ez már azóta a jelek szerint be is következett!) Viszont a lelki sérüléseket, amit az orosz repülőgépek látványa és zaja keltett, meggyógyitani ugyan nem tudja, de tán forduljanak ügyvédhez. A tudós doktor javallata megfogadtatott, és a kanadai amazonok már tegnap délután ügyvédhez is fordultak.

A jó ügyvéd pedig előállt a farbával. Kártéritési igényt kell benyújtani a fent emlitett zaklatás kitervelői és végrehajtói ellen. Az elszenvedett egészségkárosodás, és a borzalmas lelki trauma kompenzálására.

Merthogy Oroszországnak nem volt joga ehhez a fertelemhez. A hajó Kanadát jelenti alul – fölül. Ott nincs joga semmiféle orosz szerkezetnek bóklászni! Kiváltképp nem ijesztegetési célzattal. De mivelhogy ezt megtette Oroszország – az okozott nem dologi kárt meg kell téritenie! Senkinek sincs joga ahhoz, hogy a kanadai haditengerészet tagjait feladatuk végrehajtásában akadályozza! Márpedig a rémisztgetés az esetükben egyenlő volt az akadályozással!

Ezt fogja kibulizni a megfogadott kanadai ügyvéd. Biróság előtt. Ki is jelentette a még mindig heves szivdobogásról panaszkodó amazonoknak, hogy hamarosan fel fogja venni a kapcsolatot a “Donald Cook” amerikai hadihajó hasonló atrocitáson átesett legénységét képviselő ügyvédi irodával, és kifaggatja őket a jogi eljárás jelen állapotáról. Merthogy azok is peres eljárásra kértek fel egy amerikai ügyvédi irodát, a Kreml bepanaszolására. Merthogy ők is hasonló módon jártak.

Az orosz légierő parancsnoksága máris reagált a fejleményekre. Mentségül csak annyit tudnak felhozni, hogy nem ijesztegetési célú volt az a repkedés, hanem már egy jó ideje eltervezett dolog. Hát ők nem tehetnek arról, hogy a kanadai hajó pontosan akkor, és pontosan ott…-amikor ők is. Meg hát amúgy sem állott őnekik szándékukban a riogatás! A lélektani nyomásgyakorlás meg amúgy sem szokásuk! Úgyhogy “izvinyitye!”

Mindez persze nem hatja meg a még ma is olyannyira az események hatása alatt álló hölgyeket, hogy a szájuk is remegni kezd ha az átélt borzalmakra gondolnak. “Nem egynek közülünk kiskorú gyermeke van! Azokat fel kell nevelnünk! De igy? Idegösszeomlottan?” homályosodik el a megfélemlitettek szóvivőjének a szeme, felidézve a rettenetet. Amit maga is átélt. Minden “folyományával” együtt.

Elszántak az igazuk és a jogos kártérités kimondása mellett!
Aki őket riogatni meri?! – fizessen a bitang!

Úgyhogy…- nehéz időszak vár Oroszországra! Cudar nehéz! Már egy per folyamatban egy előkészités alatt…- a Fekete-tenger meg hemzseg a NATO hadihajóktól!

Jobb lesz, ha Misa nem riogatja őket! Rámegy inge – gatyája a tréfálkozásra!

(Forrás: http://novorus.info/)