A donyecki repülőtér szinte “kezdektől fogva” körbezárt, kimondottan fasisztoid lelkületű hordáit fölöttébb kellemetlen meglepetés érte ma délután.

A kellemes vasárnapi – ebéd utáni sziesztát – már régóta nem tapasztalt valcmanista – jarosista – szvobodista – pribékekre ebéd után olyan gránátzáport zúditott a DNR tüzérsége, hogy olyanhoz foghatót a legújabb kori európai hadtörténet még nem látott.

Jelentések szerint az egész repülőtér lángol és omladozik. A várost eddig a repülőtérről lövő latortüzérség a meginditott támadás óta egyetlen lövést sem volt képes leadni. A DNR sajtószolgálata magyar idő szerint este hét óráig – tudtunk szerint – nem adott ki az esettel kapcsolatos közleményt, ám megfigyelők úgy gondolják, hogy megkezdődött a donyecki repülőtérről a fasiszta szemét kitakaritása.

Kissé váratlan eset zavarta meg délután a Mariupolt körbezárva tartó miliciák vasárnapi ejtőzését. Álmukban sem merték volna gondolni, hogy Nyalókakirály “haditengerészete”…

Pedig megtörtént az elképzelhetetlen. Két füstölgő ukrán dereglye közelitette meg az Azovi – tengeren a Mariupoltól északra fekvő partszakaszt, és valamiféle durrogó alkalmatosságokkal mintha lövöldöztek volna a part irányába. Kárt ugyan semmiben nem tettek, de a békés ebéd utáni szunyókálást megzavarták.

A meglepett milicisták szó szerint leesett állakkal bámulták a jelenséget. Többen is fölháborodtak a nagyfokú udvariatlanság miatt! Mignem egy sorozatvető üteg észbe nem kapott, és véget nem vetett a csendháboritásnak. A figyelők a sortűz leadását követően már csak egyetlen füstcsikot láttak a tengeren, de az jóval nagyobb volt, mint az előző kettő összesen. A vasárnap délutáni sziesztából fölriadt milicisták csak találgatnak, hogy mi lett a sorsa Nyalókakirály tengeri különitményének?

Egy érdekesség: az amerikai Foreign Policy nevű katonai magazinban ma megjelent irás szerint Donbasszban a Népköztársaságok fegyveres erői FASISZTA ÉS NEONÁCI HORDÁK ELLEN HARCOLNAK!

Korábban a “The Daily Telegraph” brit napilap közölt hasonló tartalmú megállapitást Tom Parfitt tollából, aki arra a következtetésre jutott, hogy az EU-nak illő lenne beleborzadni a gondolatba, hogy Kijev miféle újfasiszta latorbandákat szabaditott a Délkelet-ukrajnai térségre. Példaként az “AZOV” gyilokhordát, és annak szimbólum és eszmerendszerét emlitette meg, mint egyébként fizikailag is megsemmisitendőt.

http://balrad.wordpress.com/2014/08/31/egy-zajos-vasarnap-delutan-ujoroszorszagban/



A donyecki népfelkelőknek kifizetődő volt a vasárnapi ebéd utáni szieszta helyett inkább “zajongani”!

reptér

Este – ottani idő szerint – háromnegyed nyolcra a donyecki repülőtéret elfoglalták a DNR erői.

Részletes tájékoztatást ma délelőttre igérnek az akcióról, ám az már most biztos, hogy az ET új elnöke – a lengyel Tusk – könnyen magyarázkodásra kényszerülhet a reptéren szó szerint kiöntött honfitársai miatt.

Egy eddig még nem számszerűsitett lengyel bérgyilkoshorda ugyanis egy földbe ásott bunkerben lapult meg. Egy hatalmas viztározó közvetlen szomszédságában. Elég volt csupán egy jól irányzott RPG-gránát. Tucatnyi lengyel bérgyilkos – a jelentés szerint – nem tudott úszni! A többi prüszkölve a felszinre jutott, és megadta magát. Meg a többi valcmanista is. Már akik túlélték a tegnapi vasárnap délutánt.

http://balrad.wordpress.com/2014/09/01/felseg-a-donyecki-repteret-is-buktuk/



Jaros jobbszektoros neonáci hordája “legkiválóbb egyedei” elfüstöltek Sztarobesevonál.

Feladatuk az lett volna, hogy a katlanba bezárt valcmanista nemzeti gárdisták (dnyepropetrovszki 93. gépesitett brigád) fogságba esését (a kapitulációt) megakadályozzák.

Azzal nem számoltak a neonáci fenevadak, hogy a népköztársaságiak 93-asok köré vont gyűrűje kettős. Szépen be is engedték a büszke jarosista bűnbandát.

Onnantól kezdve két irányból apritotta őket egymással karoltve a népfelkelők és a nemzeti gárda.

A 350 egyedet számláló fasiszta hordából mindössze húsz keretlegény, és három gruppenführer élte túl a “bulit”!

A sztarobesevoi tömeges neonáci pusztulás miatt Tyahnyibok és Jaros kórusban zokognak a veszteség miatt! (Ne feledjük: MOST SEM HARCOLNI MENT A JAROSISTA FASISZTA HORDA!)