Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A maláj légitársaság MH17-es járatának pilótafülkéjét egy orosz vadászgép lötte szét géppuskával

2014. augusztus 24. - Andre Lowoa

Figyelmeztetés: csak erös idegzetüek olvassák.

 

Az MH17-es járat nem föld-levegö rakétával lett lelöve, hanem egy orosz vadászgép lötte szét a pilótafülkéjét géppuskával, a golyók nyomai jól láthatóak a roncsról készült felvételeken:

 

 

 

S itt kezd csak érdekes lenni a dolog: vajon miért folyamodtak ilyen „régimódi“, majdhogynem második világháborús lelövési technikához az oroszok, amikor egy föld-levegö rakétával is simán le lehetett volna löni.

 

Azért mert mindenáron el akarták kerülni, hogy a gép nagy magasságban robbanjon szét, s a roncsai nagy területen szóródjanak szét. Az oroszok ugyanis – amikor látták, hogy a gép hirtelen letért a szokásos légifolyosóról - bepánikoltak, hogy a gépen valamilyen biológiai fegyvereket (vírust, baktériumot) tartalmazó „piszkos bomba“ van, s hogy nagy magasságban, valamelyik orosz nagyváros felett fel fog robbanni, nagy területre szétszórva a biológiai fegyvert. Ez a félelmük nem volt teljesen alaptalan.

 

Az nem igaz, amit a nyugati és orosz médiumok egyaránt állítottak, hogy több kilométeres területen szóródtak szét a gép roncsai. A gép egy darabban zuhant le, s csapódott bele a földbe. Erre utalnak a becsapódásról készült amatör videófelvételek is, melyeken nem látszik semmi, csupán egy hirtelen bekövetkezett nagy kerozin robbanás a felszínen. Fent az égben nem látni se füstöt, se párakicsapódást, amit egy ekkora gép felrobbanása - nagy magasságban - okozott volna:

 

 

Az oroszok kénytelenek voltak letagadni, hogy ök lötték le a gépet pánikból. Az ukránok és a NATO ugyanis másra se várt, mint erre a pillanatra, ezzel ugyanis meg lett volna a régóta várt ürügyük (világ)háború kirobbanására az USA, NATO és Oroszország közt.

 

Miután a gép lezuhant, az orosz felkelök pár napra teljesen lezárták a környéket, nem engedtek oda a roncshoz senkit. Nem rosszindulatból csinálták, amit csináltak, mint ahogy a nyugati sajtó állította:

 

http://www.express.co.uk/news/world/490014/Rebels-steal-bodies-from-flight-MH17

 

„Az orosz szeparatisták az éj leple alatt titokban 37 holtestet felraktak egy teherautóra, s a becsapódás helyszínéröl egy donyecki törvényszéki laboratóriumba szállították öket.

...

Az orvosok maszkot viselö fegyveresek felügyelete alatt dolgoztak, akik körbevették a törvényszéki épületet.“

 

"Separatists loyal to Russian president Vladimir Putin are said to have driven at least 37 bodies by truck to a forensic laboratory and morgue in Donetsk, eastern Ukraine. ... Doctors there are already working with the remains under the control of armed people in masks who surrounded the building."

 

 

Az egésznek nagyonis meg volt a racionális alapja. A gépen talált holttestek egy része ugyanis már napok óta halott volt, s alapos volt a gyanú, hogy meg lehettek fertözve valamivel.

 

A orosz lázadók egyik parancsnokának teljesen bizarr beszámolója az esetröl

(Rebel leader gives bizarre account of plane crash)

http://news.yahoo.com/rebel-leader-gives-bizarre-account-plane-crash-182256709.html

 

„... azt állította, hogy a gépen talált áldozatok már napokkal a gép felszállása elött halottak voltak.“

... suggesting many of the victims may have died days before the plane took off."

 

Nem akarok belemenni részletekbe. Aki esetleg kiváncsi, az elolvashatja ezt a cikket:

 

Dirty bomb bio weapon planted on Malaysia's MH17

http://thecontrail.com/forum/topics/dirty-bomb-bio-weapon-planted-on-malaysia-s-mh17

 

S hogy ki képes minderre? Természetesen az amerikaiak és Izrael és a mögöttük álló, csödben levö globális nagybankok, melyek bármi áron világháborút akarnak kiprovokálni az oroszokkal. Mint ahogy már írtam:

 

„... nem merik meglépni, mint Cipruson, hogy egyik napról a másikra bezár az összes bank, majd elszedik a betétesek pénzét, félve, hogy a közhangulat teljesen ellenük fordul, világszerte véres zavargások és forradalmak törnek ki, s tovább már nem lesznek képesek formálni az események alakulását az elképzeléseik szerint.

...

Az egyedüli kiút ebböl a helyzetböl egy szörnyü, apokaliptikus esemény kiprovokálása, melynek a leple alatt aztán be lehet zárni a bankokat is, s újból „tiszta lappal“ lehet indulni, lévén mondjuk egy harmadik világháború kirobbanása esetén a totális pénzügyi összeomlást be lehet állítani mint a háború következményét, a kirobbanó zavargásokat pedig brutálisan le lehet veretni a háborús szükséghelyzetre hivatkozva.“



Egy még az iraki öbölháborúban robbanó géppuskalövedékek által megsérült "Thunderbolt A-10" harci gép képei:

http://www.aircraftresourcecen...ry0016.htm

Teljesen ugyanúgy néznek ki a behatolások nyomai mint a malajziai személyszállítón.

Az A-10-es viszont, mint ahogy a weboldalon is meg van jegyezve, max. 23 mmm-es robbanólövedékeket még képes kiállni. Sajnos a Boeing személyszállítók nem képesek...



Még ott van a Cardiff-ban megrendezésre kerülő NATO-csúcs Szeptember 4.-i kezdettel (09. + 04. = 13),de írhatom még az idei 9/11-es megemlékezéseket is, ti. ez lesz sorban most a 13. ilyen.

De jobban belegondolva nem kell szimbolikus dátumhoz rögzítve megmerényelni önmagukat, vagy a Világ más részeit az NWO-eses (Új Világrendes) sátánistáknak, hiszen az amerikai Belbiztonsági Minisztériun (DHS) már régen bebiztosította magát az állampolgárai ellen: 2700 db, MRAP típusú aknabiztos, páncélozott, városi hadviselésre kifejlesztett harckocsi, 7000 db gépkarabély, 2,2 milliárd db lőszer, 800-nál is több FEMA-tábor az USA eldugott szegleteiben (ahová majd lehet deportálni az Amerikában élő oroszokat, kínaiakat, muzulmánokat, na és azokat, akik nem néznék tétlenül a hazájuk rendőrállammá válását és harcolnának is ellene). A "határozatlan idejű fogvatartásról" szóló törvényről, a rendőrség militarizálásáról, és a több millió dolárba kerülő, gyerekeket-terhes nőket-időseket (lőfegyverrel a kezükben) ábrázoló céltáblákról már nem is szólva...

A téli hónapok nem tudom milyen "rizikósak" (közmondás szerint "Télen ne kezdj/viselj háborút" - ebbe bukott bele Nostradamus 1. (Napóleon) és 2. (Hitler) Antikrisztusa - külön érdekesség, hogy a 3.-at MABUS-nak nevezi, amely névből kirakhatók az USA, és a Bank és Monetary (monetáris, pénzügyi) szavak. Továbbá a (kikeresztelkedett zsidó családból származó) francia látnok MABUS-t úgy írja le, mint az általa kirobbantott, 27 évnyi háborúskodás korának LEGELSŐ áldozatát - ami passzol ahhoz, hogy az USA-val akarnak (főleg) olyan (világ)háborút kirobbantatni, aminek hatására pont ez az állam omlik össze elsőnek.



"Még úgy október közepéig van idejük. Aztán fog eljönni "Putyin ideje". "


Putyin jelenleg arra játszik, hogy olyan elviselhetetlen állapotok jöjjenek létre Ukrajnában, hogy a saját lakossága döntse meg a nácikat. Ha fogcsikorgatva is, de azért tür most el minden provokációt Kelet-Ukrajnában, mert tudja, amint itt a tél, lesz itt az ö ideje is!

Az szinte elöre borítékolható, hogy egy molekulányi gáz nem fog menni a télen Ukrajnába, de talán még az EU-ba se. Megeshet, hogy Kijevben a télen nem lesz fütés a panelházakban...


Még az is megtörténhet, hogy a Háttérhatalom nukleáris hamis-zászlós hadművelet keretében Kijevet röpíti a levegőbe, aztán ráfogja Putyin-ra és Oroszországra (feltételezhetően a többségnek - főleg az amerikainak - fogalma sincs arról, hogy a Kijevi Russz volt az első orosz államalakulat, tudtommal legalábbis).

Már tavaly, Szíriában is elegendő lett volna egy pár száz halottat követelő vegyifegyver-támadás, hogy az USA (Szíriát lerohanva és lebombázva) belerángassa az oroszokat a "Nagy Közel-keleti háborúba" - ami amúgy a végcél is: a keresztények és muzulmánok közötti világháború, ami elpusztítja mindkettőt (bár N. szerint (sajnálom, de a szememben Ő olyan jelentős, hogy képtelen vagyok megkerülni) a muzulmánok és az oroszok szövetségben támadják majd Európát (talán pont emiatt folyik párhuzamosan a szrkeverés Kelet-Európában (kijevi kormány és Dél-Kelet Ukrajna) és a Közel-Keleten (IlIÁ/IÁ, Gáza, Iráni atomprogram, stb), hogy ebből a 2 térségből vegye kezdetét Európa tönkretétele, és így későbbi bevonása az Szabadkőműves-Illuminátus Világállamba.


http://www.pokolraveluk.com/content/index.php?option=com_content&view=article&id=135:mh17&catid=4:a-rothschildek-jelen-vilag-valodi-urai&Itemid=41

 

süti beállítások módosítása