Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A mai nap sem kerül Valcman Dicsőségkönyvébe!

2014. augusztus 17. - Andre Lowoa

Minden valószinűség szerint ma “Újabb Fekete Nap” kerül a valcmanista hadinaplóba.

Donbasszban ugyanis a milicia – Donyeck kivételével – mindenhol aktivan támadta Nyalókakirály egyre lehangoltabb csapatait.

A rengeteg csatahelyszin miatt inkább néhány lényeges elemre hivnánk fel a Bal-Rad olvasóinak figyelmét.

Valahol Donbasszban az ukrán haditengerészeti különleges erők parancsnoka – Alekszej Zincsenko – is fűbe harapott. Társulatán rajtaütött a milicia.

Az ilyen – olyan szedett – vedett – toborzott valcmanista latorerők támadásával PÁRHUZAMOSAN a népfelkelők csapatai KIEMELT FIGYELMET FORDITOTTAK MA IS A JOBBSZEKTOROS ÉS BANDERISTA PRIBÉKHORDÁKRA!

A miliciák tutira mennek minden esetben, és úgy hullik a neonáci horda, mint a törek a cséplőgépből! Pontos tüzérségi puhitást követően finálé! Jaros banditái körében eluralkodott a pánik, és már maga Jaros is arról vonyit, hogy Avakovék kiadják őket a miliciáknak.
Teljesen mindegy miként van, sok esetben két tűz közé kerülnek a pribékek. Az utóbbi napokban – de ma is – többször is előfordult, hogy miközben a milicia elől menekült a beképzelt neonáci banditacsorda, “sajátjaik” tüze fogadta és ritkitotta soraikat.

ver3

Becslések szerint ma mintegy 150 ilyen becstelen pribék harapott fűbe Donbasszban.

Luhanszk légterében egy SzU-25-ös, mig Krasznodon – térségében egy MiG-29 – es, és egy másik SzU-25 – ös repülőgépet csalogatott le az LNR légvédelme Valcman repülőgép készletéből.
Nyalókakirály Donbasszba menesztett szárazföldi erőinek páncélosállománya és pár tucat tüzérségi lövege is havárialistára került ma! (A milicia már tegnap közölte, hogy a kijevi udvar már bőven feltöltötte a népfelkelők eszköztárát, és már tartalékra zsákmányolnak!)

Donyecknél és Luhanszknál persze erőlködik továbbra is a latortüzérség, bár megjegyzik, hogy Luhanszknál gyengül az ostromerő. Persz ez sovány vigasz azoknak az ártatlan civileknek, akik a gyengülő tüzérségi tűz miatt haltak meg. A mai szomorú mérleg Luhanszkban tizenhat civil halála.

https://balrad.wordpress.com/2014/08/17/a-mai-nap-sem-kerul-valcman-dicsosegkonyvebe/



Hát igen! Pribéksors ez a javából. “Doberman” hordavezér fénykorában (a videon) és ugyanaz a “Doberman” már nem vezérként – hanem az elpusztitandók foglyaként – szerencsecsillaga leáldozásakor a fotón. Akét felvétel között alig több mint egy hét telt el. Nehéz elhinni a személyazonosságot. Pedog “Doberman” az – mindkét felvételen. A fotón már eléggé megtörten néz ki.

Mondják, hogy hordatársai pusztulását látva a “bátor és hős” falkavezér eszét vesztve vágtázott be a közeli erdőcskébe.
Rosszul tette!
Azon a vidéken nincsenek összefüggő erdők. Csak facsoportok.
“Doberman” valamenni sebét a fák és bokrog ágai okozták. (A milicia rajtaütésekor éppen békésen napozgatott Ljasko-Kolomojszkij “Donbassz” latorzászlóalja.

Szóval ezen a fotón már eléggé megviseltnek tűnik a whytézz úr! Mondják, hogy azóta még rosszabbul nézhet ki. Már közel egy hete a föld alatt! – az ilyen iszappakolást a doktorok nemigen javallják. Mondják, hogy ártalmas az egészségre!

Lehet hogy a milicisták is igy gondolták, de valószinűleg nem emiatt tették föld alá! Hogy ártsanak a whytézz úr egészségének.
A milicisták azért ennél humánusabbak! Ők az emberiséget féltették, amelyre a “Doberman” és latortársai jelentenek igen nagy veszélyt. Ezért volt a gyors iszappakolás. (Persze maradt még bőven az emberiségre nézvést káros anyag!)

“Doberman” tekintetét elnézve, valamit sejthetett a hamarosan kezdődő “kezelésről”! Egészségére!

https://balrad.wordpress.com/2014/08/18/latorsors-donbasszban/

süti beállítások módosítása