Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Azért jó ha van kéznél egy-két láncfűrész!

2014. augusztus 02. - Andre Lowoa
Sztyepanovkánál ravasz trükkel zsákmányoltak a népfelkelők egy lator BTR-t.

Ситуация в Донецке. Архивное фото

Ma reggeltől meglehetősen heves harc alakult ki Sztyepanovkánál. A valcmanista pribékhorda páncélosok sokaságát vetette be, de a “rajtaütés-stratégiával” nem igen boldogultak.
A milicisták egy csapata felfigyelt egy furcsán viselkedő BTR-re. Már egy ideje nem lövöldözött. Csak Kalasnyikovjuk lévén, megszórták párszor. Kárt tenni benne persze nem tudtak, viszont kiszimatolták, hogy a BTR lőszerkészlete valószinűleg kifogyott.
A latrok el is indultak visszafelé – vételezésre. Ezt használták ki a milicisták. Néhányan felkapaszkodtak a járműre, és értesitették a kollégákat. Elmondták, hogy merre is megy a BTR.
Azok meg…-keritettek gyorsan két láncfűrészt. És elkezdték kidöntögetni a fákat az út két olalán. Rá az úttestre.
A kanyarból előbukkanó BTR megtorpant. A milicisták leszálltak, és segitettek a kollégáknak. Fadöntésileg. A BTR mögött ezúttal. Az pedig előre-hátra jött-ment, de a fák egyre csak dőltek.
Végülis a BTR-ben tartózkodó bérgyilkosok megadták magukat. Állitólag nagyon serényen dolgoztak az ezután már kissebb darabokra fölvágott fák eltakaritásán.
Amint az út járhatóvá vált, a milicisták beleültek, és a zsákmánnyal behajtottak Sztyepanovkába. A BTR immár őket szolgálja, a latrok pedig fogságba estek.

https://balrad.wordpress.com/2014/08/02/azert-jo-ha-van-keznel-egy-ket-lancfuresz/
süti beállítások módosítása