Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Egy elgondolkodtató hozzászólás

2014. július 30. - Andre Lowoa

Mondanám , hogy az emberekkel elhitetik azt, hogy állam nélkül nem képesek élni, de ez így nem igaz. Az emberek tudják hogy képesek lennének, de félnek ennek hangot adni. Valamilyen szervező erőre szűkség van. Ezekből a szervező erőkből alakult ki a " modern " állam. Ez az állam túl nagyra nőtt. Már nem az emberekért működött, hanem elvárta ,hogy az emberek éljenek érte.
Aztán egy-két család és némely személyek is nagyra nőttek, és madzagon rángatják az államszervezetet. Eszközük a korrupció.
Eme jelenség azért jellemző mostanság, mert hiánycikk napjainkban a klasszikus értelemben vett erkölcsös , nemes lelkű igaz ember, ami általában, gondos,és felelősségteljes, szeretően szigorú nevelés eredménye.
Szinte nincs is ilyen ember. A közszolgákat manapság nem válogatják meg. egyedüli szűrő az iskolai végzettség és, hogy szerepel- e a bűnügyi nyilvántartásban. ( Nos ott általában a balekok szerepelnek.) A négy diploma három nyelvvizsgával nem biztosíték arra, hogy tulajdonosa ne legyen cégéres gazember, de a tanultság jó esélyt ad arra,hogy az illető jogilag feddhetetlen tudjon maradni. Az ilyen "kitanultakból" meg rengeteg van. A kapzsiság, kevélység, és a mohóság társulni szokott ezekhez. Na ehhez kell a pénz. De sok, nagyon sok.
(-- kicsit több ISTENNEL kevesebb pénz kellene!)

süti beállítások módosítása