Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Rekord számú adós a BAR listán

2014. július 27. - Andre Lowoa
Soha nem látott magasságba emelkedett az adósságot nem fizetők száma a BAR listaként elhíresült rendszerben. Összességében 2,7-szer annyian vannak, mint a válság idején, és 9 százalékkal többen, mint fél évvel ezelőtt. Ki lesz BAR listás? Első körben az, aki eléri az adósságban a minimálbér értékének megfelelő be nem fizetett adósságot, illetve az, aki 90 napja tartósan nem fizet. Hogy ilyen szintre emelkedett a BAR listások száma azt jelenti, hogy emelkedett az országban azok száma, akik képtelenek kigazdálkodni a hitel részleteit, vagyis a középréteg (ők vették fel a hitelek döntő többségét) tovább szűkült. Összesen 1855000 nem fizetett hitelről van szó. Az országban összesen 4,8 millió ember érintett valamilyen hitelben, ennyien szerepelnek a hitelszerződések adattárában, mint hitel felvevő vagy kezes. Ez összesen 8190000 hitelt jelent. Ennyi hitel van nyilvántartva Magyarországon. Ebből 1855000 hitelt nem fizetnek a hitelfelvevők. Ebben azonban benne vannak a kis hitelek (TV , Laptop, és hasonló kis összegű hitelek, amelyek többé kevésbé fizetnek, a nem fizetett hitelek nagy része ingatlan hitel, vagy nagyobb összegű autó, nyaraló hitel).
A kormány álláspontja szerint az emberek a lebegtetett lakáshitel megsegítések miatt nem fizetnek. A helyzet az, hogy ez csak politikai vélemény, valójában a bérek hazánkban az utóbbi időben nem emelkedtek, inkább csökkentek, az infláció hangoztatott adatai hazugságok, a valós infláció (azon termékekben, amelyeket folyamatosan fogyaszt a lakosság) 10 százalék körüli, ráadásul hazánkban a munkahelyek száma is egyre fogy. A megszűnéssel fenyegetett közmunka 48000 forintjából nem lehet adósságokat rendezni. Ha megszűnik a közmunka, akkor fog kiderülni, hogy valójában mennyi a munkanélküli.
Nagy sikerként közlik, hogy hirtelen csökkenni kezdett az adóssággal rendelkező vállalkozások száma. Ez azonban nem azt jelenti, hogy a vállalkozások hirtelen fellendültek. Épp ellenkezőleg: ebben az évben fél év alatt annyi vállalkozás szűnt meg, mint tavaly egy év alatt. Ebben is sikerült európai szinten rekordot dönteni. A megszűnt, felszámolt vállalkozások kikerülnek az adós vállalkozások listájából. Ez azonban nagy számú munkahely megszűnését is jelenti. Az adósságcsapdából kilábalást ez a politikai rendszer nem fogja tudni megoldani, főleg nem addig, amíg az EU tagjai vagyunk.


http://www.hidfo.net/2014/07/27/rekord-szamu-ados-bar-listan

süti beállítások módosítása