Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A népirtás kiváló módszere: a polgárháború!

2014. július 26. - Andre Lowoa

Valcman Nyalókakirály zsoldoshordája nagyon erőltetné, hogy valamilyen módon a Donyecket védő népfelkelők hátába kerülhessenek.
A legutóbbi erőlködés eredménye: közel háromszáz lator harapott fűbe!
De semmi gond Kijevben! Beindult a mozgósitás gépezete, és a munkanélkülivé váltak seregeiből bőven tudják pótolni a kiirtott kalandorsereget.
A népirtásnak ez is egyik igen hatásos módja.

http://balrad.wordpress.com/2014/07/26/a-nepirtas-kivalo-modszere-a-polgarhaboru/


Tegnap késő délután mindössze egy egy kilométer átmérőjű gyűrűre zárta a csapdát a népi milicia a körbezárt 25; 72; és 79. légiszállitású valcmanista dandárok sakálcsapatai körűl.
Csak az orosz államhatár felől nincsenek miliicisták. Az éjszaka ezt ki is használta 75 észheztért lator, és átsunnyogtak orosz területre, ahol megadták magukat az orosz határőrizeti szerveknek.
Marinovkából egy puskalövés nélkül takarodott ki a bűnbanda. Most, hogy közel a vég, már szinte nyájaskodtak a helyi lakossággal, akik ezt valahogy nem viszonozták. A “Marinovka” határátkelő is a miliciák kezére került.
A harminc kilométerrel távolabb, és egy héttel korábban még magukat diadalmas hóditókként ünnepeltető és kegyetlenkedő horda mintegy kétezer egyede lesi rettegve a rájuk meredező tankok ágyúcsöveit. A tudósitást tevő szerint “dunkerqei-viszonyok” uralkodnak. A milicisták mintha arra várnának, hogy “menjetek már ti nyomorultak Oroszországba”.
hat
Néhány helyi latorparancsnok azonban fél az oroszországi felelősségrevonástól, mert tegnap bizonyithatóan átlövettek legalább 55 alkalommal orosz területre.
A “katlan” – oroszul a “Kотла” -alatt kezdik éleszteni a tüzet

https://balrad.wordpress.com/2014/07/26/melegszik-a-katlan/
süti beállítások módosítása