Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Ukrán csatarepülő lőhette le a maláj utasszállítót?

2014. július 21. - Andre Lowoa
Az orosz hadsereg korábban bemért egy ukrán Szu-25 típusú csatarepülőgépet, mely a július 17-én katasztrófát szenvedett maláj MH17-es számú utasszállító magasságába emelkedve és annak irányával megegyezően repült, közvetlenül a végzetes szerencsétlenség előtt. Az Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma felszólítja Kijevet, hogy adjon magyarázatot arra, hogy miért kellett a katonai gépüknek közvetlenül követnie az utasszállítót.
Az ukrán csatarepülő 3 és 5 km távolságból követte a Boeing 777-est, a polgári légi folyosóval párhuzamosan, abban az időben és magasságban, mint amikor a katasztrófa is történt, - számolt be a történtekről Andrej Kartopolov altábornagy, az orosz katonai főparancsnokság moszkvai sajtótájékoztatóján.

A Szu-25 csatarepülő repülési magassága extrém esetben elérheti a 10 km-t, de hivatalosan 7 km magasságban jelölik meg az ajánlott maximális repülési magasságot. A gép felszerelhető R-60-as levegő-levegő rakétával, mely a légi célok leküzdésére alkalmas.  
A Védelmi Minisztérium továbbá több olyan műholdképet is közölt, melyen látszanak az ukrán légvédelem indítóállásai a július 14-én. Ezek szerint Luhanszktól 8km-re északnyugatra lévők is BUK típusú rakétarendszerrel voltak felszerelve, valamint bemutattak egy másik ilyen bázist is Donyeck város közelében. Innen július 17-én reggel már hiányoztak a három nappal korábban ott állomásozó BUK rakétarendszer mobil egységei.
Az első kép július 14-én készült, kiemelve a BUK rakétarendszer mobil elemei a műholdképen:

A második képen, már július 17-én reggel eltűntek a bázisról a BUK önjáró egységei:


Érdekes módon július 17-én reggel még a felkelők által uralt terület közelében, Donyecktől 50 km távolságban, már terepen voltak állásban a BUK rakétarendszer önjáró elemei, de július 18-ára azok is már elhagyták a konfliktus zónáját.

BUK rakétarendszer terepen, július 17-én reggel.
Kartopolov kiemelte, hogy a katasztrófa napján intenzív katonai radartevékenységet észleltek az ukrán fél részéről.



http://www.hidfo.net/2014/07/21/ukran-csatarepulo-lohette-le-malaj-utasszallitot




Malaysia Airlines 2014.07.17.katonai,titkosszolgálati TERROR !!!

... " Szándékosan változtatták meg a Donyecktől 80 kilométerre, mintegy 10 kilométer magasságban lelőtt maláj utasszállító gép repülési útvonalát. Az alábbi képek a járat repülési útvonalát mutatják az utóbbi négy napban. Az első két nap repülési útvonalától 16-án letér a gép Donyeck irányába. Másnap, 17-én az előző nap sikere láttán még északabbra tolták ki a repülési útvonalat, hogy a NATO felderítő eszközei még közelebb repüljenek el a Luganszki Népi Köztársasághoz. Egy civil járatot használtak katonai felderítésre, emiatt vesztette életét a malajziai légitársaság gépének több mint 300 utasa. ... "


MINDEN UTASSZÁLLÍTÓ GÉP EDDIG IS, KORÁBBAN IS FEL VOLT SZERELVE TITKOSSZOLGÁLATI MEGFIGYELŐ TECHNOLÓGIÁKKAL ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY A TITKOSSZOLGÁLATOK ALACSONYABB SZINTJEI ( IS ) HOZZÁFÉRJENEK ALACSONYABB SZINTŰ, MINŐSÉGŰ LÉGI FELVÉTELEKHEZ A REPÜLŐGÉPEKRE TELEPÍTETT MEGFIGYELŐ ESZKÖZÖK ÁLTAL!
A TITKOSSZOLGÁLATOK MAGASABB SZINTJEI, NEVÉN NEVEZVE ŐKET,

( USA titkosszolgálatai CIA, FBI, NSA, NASA) >>> illetve az OROSZ FÖDERÁCIÓ titkosszolgálatai KGB - FSZB továbbá a KÍNAI NÉPKÖZTÁRSASÁG titkosszolgálatai, NAGY BRITANNIA - M-15 ... a FRANCIA titkosszolgálatok, JAPÁN titkosszolgálatai, IZRAEL katonai titkosszolgálatai MOSSAD ...... stb .... stb .... stb ...

A titkosszolgálatok magasabb szintjei számára NEM SZÜKSÉGES olyan kezdetleges primitív technológiák használata, mint a polgári repülőgépekre felszerelt, telepített kamera rendszerek, és egyéb megfigyelő eszközök ...

A legmagasabb szintű titkosszolgálatok MŰHOLD TECHNOLÓGIA alkalmazásba vételével dolgoznak! A KATONAI MŰHOLD RENDSZEREK totális megfigyelés alatt tartják az egész FÖLD bolygó felszínét, és a felszín alatti OBJEKTUMOKAT, BUNKEREKET, ÉPÜLETEKET is ... továbbá minden épületet átvilágítanak, ÓCEÁNOK, TENGEREK mélyét ( is ) totálisan megfigyelik, letapogatják!!!

A Malaysia Airlines polgári utasszállító gép 2014. 07. 17. napján történt megsemmisítéséről már jóval korábban MINDEN VEZETŐ TITKOSSZOLGÁLAT TUDOTT! Így felelősség terheli őket ezért! Felelősségre kell vonni az összes nagyhatalom államvezetőjét BŰNSZERVEZETBEN, BŰNSZÖVETSÉGBEN ELKÖVETETT NÉPIRTÁS, TERRORCSELEKMÉNY miatt!
( ezt majd az ÚR JÉZUS KRISZTUS fogja megtenni, elszámoltatni őket )

TOTÁLIS A TITKOSSZOLGÁLATI KONTROLL, és a TITKOSSZOLGÁLATI NÉPIRTÁS - TERRORIZMUS!!!

Egy ilyen terrorcselekménynek nagyon komoly háttér okai vannak, napjainkban a legfőbb OK - OKOZATI összefüggés egy ilyen terrorcselekményben az, hogy NEMZETEK KÖZÖTT KONFLIKTUSOKAT SZÍTSANAK, és így HÁBORÚT ROBBANTSANAK KI, AMELYBE MINÉL TÖBB ORSZÁGOT, NEMZETET, NÉPET BEVONNAK!
A 3. világháború előkészületei folynak, a HARMADIK VILÁGHÁBORÚ KIROBBANTÁSÁN FÁRADOZNAK!
Egy ilyen polgári utasszállító gép KATONAI megsemmisítése " ürügyet szolgáltat " arra, hogy több nemzetet bevonjanak a KONFLIKTUSBA, és KATONAI SZEREPVÁLLALÁSRA késztessék ... kényszerítsék!!!

A SZABADKŐMŰVES - ILLUMINÁTUS - SÁTÁNISTÁKNAK nem számít az emberélet, egyedül az számít nekik, hogy a HARMADIK VILÁGHÁBORÚ KIROBBANJON, és a világháború után az ÚJ VILÁGRENDET ( NEW WORLD ORDER ) be legyen iktatva!

Az emberiség 90 % százaléka el legyen pusztítva a Föld bolygón, és a maradék 5 ....10 % életben hagyott TOTÁLIS RABSZOLGASÁGBAN éljen VERI CHIP - pel a testében!

A Malaysia Airlines polgári utasszállító HOLLANDIA - MALAYSIA közötti járatának 2014. 07. 17. napján történt megsemmisítése KATONAI projekt volt!

MINDEN BIZONYÍTÉK MEGVAN ERRE, A KATONAI MŰHOLD RENDSZEREK MINDEN RÖGZÍTETTEK VIDEÓ FELVÉTELEKEN, MÉG AZT IS AMI A REPÜLŐGÉP BELSEJÉBEN TÖRTÉNT! Minden megvan, minden!!! Az utasszállító gépben történt összes cselekmény, a repülőgép összes MŰSZAKI PARAMÉTERE melyet az egész repülési útvonal alatt produkált.
MINDEN MEGVAN .... a MŰHOLD VIDEÓ FELVÉTELEK felvették, rögzítették, tárolták KITÖRÖLHETETLENÜL azt is, hogy a Malaysia Airlines polgári utasszállító gép környezetében 10-ezer méteres magasságban mi történt, VOLT-E ott másik repülőgép, esetleg KATONAI CSAPÁSMÉRŐ REPÜLŐGÉP .... ha pedig volt, akkor honnan szállt fel az a katonai vadászgép, mikor szállt fel ... ki volt a pilóta, ki - kik adták ki a parancsot a felszállásra, honnan érkezett a parancs, ki - kik voltak a parancs értelmi szerzői .... MINDEN MEGVAN ....

Az egész LÉGTÉR, a bolygó teljes légtere MŰHOLD MEGFIGYELÉS ALATT VAN ... TOTÁLIS LÉGTÉR CELLA MEGFIGYELÉS VAN!!!

Pontos adatok, információk vannak mindenről, és ezeket a MŰHOLD RENDSZEREK TÁROLTÁK, soha semmilyen körülmények között sem lehet ezeket megsemmisíteni !!!

Nevén nevezve a KÖZVETLEN ELKÖVETŐKET ebben a a terrorcselekményben.:

- UKRÁN KATONAI TITKOSSZOLGÁLAT, UKRÁN KORMÁNY
- USA és IZRAEL titkosszolgálatai, kormányai
- Európai Unió kormányainak legfelsőbb szintje
- NATO - ANTANT katonai terrorszervezett FELSŐ VEZETÉSE, VEZÉRKARI TISZTJEI-katona terrorista vezetői
- OROSZ FÖDERÁCIÓ titkosszolgálatai, és teljes vezérkara
- Malaysia állam titkosszolgálatai és katonai vezérkara
- HOLLANDIA katonai titkosszolgálatai , és katonai felső vezérkara!!!

SOHA EL NEM ÉVÜLŐ BŰNTETT VOLT EZ A TERRORCSELEKMÉNY! Emberiség ellenes bűntett, amely semmilyen körülmények között sem évül el!

http://mkh.valosag.net/index.php/temakoeroek/hatterhatalom/politikai-hirek/3294-malaysia-airlines-20140717katonaititkosszolgalati-terror-
süti beállítások módosítása