Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Pityereg a kijevi szóvivő: megint sok lator harapott fűbe!

2014. július 20. - Andre Lowoa

Lassan már-már feledésbe merülő donbasszi városnevek kerülnek elő ismét a fronthirekben-Donbasszról.
Kramatorszk, Izjum, Liszicsanszk. Kiváltképp Kramatorsz izgalmas e tekintetben, hiszen ezt a várost ugye-már “felszabaditotta” Nyalókakirály zsoldossereglete.
Kramatorsz repülőterén pedig el is kezdtek valamire készülődni. Vélhetően az “Új Taktika” bizonyos elemeire. No-erre felfigyelt az elüldözött milicia is. A felfigyelés valamiféle eredményt produkálhatott, mert a kijevi szóvivő meg már pityereg.
Luhanszk vidékén voltak ma apróbb csetepaték. Ezekben 8 lator harapott fűbe. Hirlik, hogy nagyon nem kedvelik a terepet. Rengeteg az erdősávos, bozótos terület.
Amúgy Luhanszk jelentős részein nincs áram, és laállt a telefonhálózat is. Mobil, vezetékes egyaránt.
Donyeck mai napja viszonylag nyugodt volt. A repülőtéren eleinte nagy volt a latrok sürgés-forgása a felrobbant valami körül, de látva a sürgölődés hasztalanságát, felhagytak a kárelháritással.
A milicisták meg a reptérről áradó szörnyű bűztől szenvednek. Ott ugyanis már egy hónapja se a vizszolgátatás, se a szennyvizelvezetés nem működik. Viszont több alkalkommal látták távcsöveiken, hogy ásnak a csapdába esett hiénák. Hiába no! Nagy a meleg! Nyár van! A hullák gyorsan megromlanak.



http://balrad.wordpress.com/2014/07/20/pityereg-a-kijevi-szovivo-megint-sok-lator-harapott-fube/
süti beállítások módosítása