Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Megépült a megszállási emlékmű - máris támadnak a radikálisok

2014. július 20. - Andre Lowoa

Szombat éjszaka felállították a német megszállási emlékművet Budapesten a Szabadság téren, kordonnal körbevéve és erős rendőri jelenlét mellett. Alig pár órája áll az emlékmű, valaki máris tojással dobálta meg és megkezdődtek az első tiltakozó akciók.
Felállításakor az MSZP, a DK és az Együtt-PM képviselői jelentek meg tüntetést szervezni, a rongáló is ezekből a körökből kerülhet ki. Korábban a baloldali (radikális atlantista) pártok országgyűlési választásokat megelőző kampányának is része volt az emlékmű elleni tiltakozás, aminek feltehetőleg köze van ahhoz, hogy a kampányhoz szükséges támogatásaikat is az Atlanti-óceánon túlról kapták.
Korábban az Amerikai Népszava felszólította a magyar zsidó közösségek tagjait és a magyarországi "ellenállókat" (itt a magukat demokratának nevező pártokra gondol), hogy robbantsák fel az emlékművet, ha az a zsidó közösségek tiltakozása ellenére is elkészül. A magyar külügy kérésére az amerikai kormány nem járt közben az Amerikai Népszava kapcsán, és bejelentették, hogy az egy amerikai lap, amit amerikaiak írnak, amerikaiaknak, ezért csak a szövetségi kormány törvényei érvényesek rá, más országoké nem. Azt követően amerikai állampolgárok szervezésében megkezdődött a szobor építési munkálatai elleni "civil" tiltakozás. Egy rendőrségi rajtaütés során kiderült, hogy az őrizetbe vett aktivisták közül egy amerikai kettős állampolgár, aki a megmozdulások szervezésében és népszerűsítésében részt vett. Feletteseik nyomására a rendőrök elengedték ugyan, de ez nem változtat a tényen, hogy a Budapesten folyamatban lévő tüntetést amerikai kettős állampolgár szervezte.
Később a Mazsihisz ultimátumot adott a kormánynak, amiben felszólította az Orbán-kormányt, hogy állítsa le az emlékmű építési munkálatait. Se a kormány, se a jobboldali ellenzék nem foglalkozott azonban azzal, hogy az Amerikai Népszava terrorcselekmény elkövetésére kiadott felhívását, a kormánynak adott ultimátumot, és a szabadság-téri tiltakozásokat egy és ugyanaz a nyugati hatalmi kör szervezi. Akik most tojást dobálnak, bevallott szándékuk szerint robbantani is fognak. Ugyanakkor nem sok lehetősége van a baloldalnak; vagy tüntetnek a megszállási emlékmű ellen (és abban a stílusban, azzal a módszerrel tiltakoznak, amit amerikai támogatóik megszabnak), vagy nincs több kampánytámogatás és ilyen-olyan csúsztatott pénzek. Mindeddig egyedül az LMP elnökének volt annyi józan esze, hogy saját politikai túlélése érdekében távol maradjon a mesterséges hisztériakeltéstől. Miközben a baloldali pártok jelenbéli támogatásaikért teszik, amit tenniük kell, Schiffer valószínűleg felismerte, hogy a baloldal a magyar társadalomtól idegen érdekek menti radikalizálódással épp most semmisíti meg magát.

http://www.hidfo.net/2014/07/20/megepult-megszallasi-emlekmu-maris-tamadnak-radikalisok
süti beállítások módosítása