Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Európa-szerte utcai összecsapások kezdődnek a gázai invázió miatt

2014. július 20. - Andre Lowoa



Európa-szerte tüntetések szerveződnek a gázai invázió elleni tiltakozásként, miután kitudódott, hogy civilek százai halnak meg az izraeli katonai offenzívában, és a légierő nem csak katonai célpontokra, hanem a sebesültek ellátását végző központokra és kórházakra is csapást mér. Franciaországban a hatóságok elsőre betiltották a tüntetések megtartását, ami tovább szította a tömeget, a fővárosban hamar összecsapás bontakozott ki és a rendőrség már könnygázzal oszlatott.
Brüsszelben szintén több ezres tüntetés szerveződött, amin követelték az izraeli bombázások leállítását a Gázai övezetben. Genfben is tömegek gyűltek össze az ENSZ épülete előtt, ahol "Izrael gyilkos" jelszót skandálva nemzetközi beavatkozást követeltek az offenzíva leállítására. Ma Bécsben, Amszterdamban, Stockholmban is hasonló megmozdulások szerveződnek. Párizsban 38 embert vettek őrizetbe, miután a rohamrendőrök könnygázzal feloszlatták a tömeget és kisebb csoportok utcai harcba kezdtek.
A megmozdulásokat eredetileg az Új Antikapitalista Párt szervezte. Az első, párizsi tüntetésen izraeli zászlót égettek el, ez váltotta ki a hatóságok gyors reakcióját és a kezdetben rendbontás nélküli felvonulásra igen hamar megérkeztek a rohamrendőrök, majd a tömeg is radikalizálódni kezdett.



http://www.hidfo.net/2014/07/20/europa-szerte-utcai-osszecsapasok-kezdodnek-gazai-invazio-miatt

süti beállítások módosítása