Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Deviza-végrehajtások: Nincs több munkabér-letiltás?

2014. július 20. - Andre Lowoa

Jó lenne valóban végre pontot tenni a devizahiteles ügy végére.
BANKI DEVIZA-HITELES CSALÁS...?! Az évszázad csalása ???
...de nehéz lesz...az ilyen nemzetközi- pénzügyi ábrázatok kópéságot rejtenek...
Az Országgyűlés a Kúria 2/2014. számú PJE határozatára reagálva a 2014. július 4-ei ülésnapján elfogadta a Kúriának a pénzügyi intézmények fogyasztói kölcsönszerződéseire vonatkozó jogegységi határozataival kapcsolatos egyes rendelkezésekről szóló T/465-ös törvényjavaslatot, az úgynevezett devizamentő törvényt.
Mert ami ebben az országban történt, amit az emberekkel tettek, arra nincs szó. Persze korántsem ez volt a világtörténelem legnagyobb csapása Magyarország ellen, de az új évezred/század eddigi legnagyobb csalásának minősíthető. Most, hogy tulajdonképpen megbuktak, - Kik is buktak meg valójában, arról kevésbé szól a fáma nevesítve? Tulajdonképpen csak a szerződéseket fírtatják személyi felelősség nélkül, egyelőre! - még most is az utolsó leheletükkel is kapaszkodnak abba, amibe lehet. Ha kell újabb csalások jöhetnek, letiltják a fizetéseket, ki is lakoltatnának, ha tehetnék…
Hihetetlen gátlástalanságról tettek tanubizonyságot a bankárszféra kártelei, a tözsdeügynökök és minden velük összejátszó, összefonódó állami szerv és pártrendszerek!
Napokon belül kihirdethetik azt a jogszabályt, amely felfüggeszti a végrehajtásokat azokban az ügyekben, amelyekre kiterjed a devizahiteles törvény. Csak azokra! A jogszabály hatálybalépése után – mely vélhetően jövő hét után fog megtörténni – soron kívül és azonnal felfüggesztik a végrehajtásokat azokban az ügyekben, amelyekre érvényes az új devizahiteles törvény. Habár a különböző letiltásokat (munkabér, hatósági átutalási megbízás) felfüggesztik, az adósok továbbra sem adhatják el vagyontárgyaikat. A végrehajtás addig szünetelni fog, ameddig nem születik újabb törvényi rendelkezés a hitelesek ügyében. Így vonatkozni fog a devizaalapú hitelszerződésekre, a forintalapú fogyasztási hitelszerződések, valamint a lízingszerződések alapján indult végrehajtási eljárásokra. Ezek az összes végrehajtásnak körülbelül a 30-40 százalékát jelentik.
Figyelem!
Ez nem teljeskörű – mindenre kiterjedő – intézkedéscsomag és kivezetés!!! Tehát még (.)-pont nem lesz, csak (?)-kérdő illetve (!)-felkiáltó jelek... Reméljük, hogy azért a végrehajtói/árverési kikiáltó jelek tovább nem szaporodnak.

Bíró Dalma
süti beállítások módosítása