Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Tegnap reggel intézett a valcmanista latortüzérség támadást a “Rosznyeft” orosz állami tulajdonú olajipari cég Liszicsanszkban lévő olajfeldolgozó üzem “ellen.”

Bejegyzés alcíme...

2014. július 19. - Andre Lowoa
Nehéz dolguk nem volt. Elég volt tizenöt kilométerre megközeliteni az üzemet. Egy olajfinomitó elég nagy területű célpont. Elég oda csak egy gránát. A harmadik – találomra leadott – lövés után máris lángba borult az egész hóbelevanc! Nagyon  célozgatással sem kellett múlatni a drága időt.
olef
Nyilván Nyalókakirály “Új Taktikája” jegyében csapott le a zsoldoshorda a Luhanszktól jó száztiz kilométerre Északnyugatra lévő olajfeldolgozóra. Mint gazdasági létesitmény, pontosan beleillik az Új Taktika elgondolásába. Semmi köze nincs a harcokhoz, csupán munkát-megélhetést ad az embereknek. A Donbassziaknak! A “zoroszoknak”!
Hát lőjük szét, pusztitsuk el, oszt’ jónapot. Ha nem lesz gyár? – nem lesz meló! Ha nincs meló? – nincs megélhetés! Ha nincs megélhetés? – majd csak elmennek onnan azok a zoroszok!
Ha még néhány ráadásul el is pusztul abban az üzemben, az már tiszta haszon!
Nagyjából ezt jelenti Nyalókakirály Új Taktikája. A gazdasági infrastruktúra, a civil létesitmények – a létfeltételek – lerombolása, tömeggyilkosságokkal fűszerezve.
Az üzem második napja lángokban áll! Működik az Új Taktika!
(B-R)



Még ha hétvége van is, meg Valcman “Új Taktika” mentén pusztitja Donbasszt és az ott élő civileket, azért a háború Donbasszban folydogál a maga medrében.
A donyecki repülőteret szoros blokád alatt tartó milicia tegnap azért figyelmeztette néhány tüzérségi belövéssel a körbezárt latrokat, hogy szemmel tartják ám őket. Az egyik belövés elég jól sikerülhetett, mert valami igen nagyot “durrant” ott! Föltételezések szerint a latorhorda fölhalmozott lőszerekészletének legalább egyik részletét kapta telibe egy gránát.
Luhanszkot váltogatott tüzelőállásokból lövi a latortüzérség. A várost lövi. Jószerével célzás nélkül. Minden lövés talál, hiszen a város elég nagy.

Ukrajna legmodernebb olajfeldolgozó üzeme Liszicsanszkban olthatatlanul lángol. Az egyetlen-egy négyzetkilométeren elterülő-polipropilént is előállitó üzem 50 ezer tonnás nyersolajtárolója, kétszer húsz tonnás benzintartálya, és a 100 tonna kénnel megrakott raktár olthatatlanul ég.
Igor Sztrelkov tegnap rossz előérzeteiről beszélt. A maláj repülőgép esete nem könnyitette meg a miliciák-és általában a Népköztársaságok és Újoroszország ügyét. Nem mondta ki szavakkal, de mondandójának sorai közül ki lehet silabizálni: szerinte Moszkva az eset miatt Oroszországot ért vádak hatására magára fogja hagyni Újoroszországot.
(B-R)

 

süti beállítások módosítása