Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Kolomojszkij beperelné Moszkvát a befektetései elvesztése miatt

2014. július 13. - Andre Lowoa

Igor Kolomojszkij, a moszkvai bíróság által háborús bűnössé nyilvánított ukrán-izraeli oligarcha bejelentette, hogy a hágai nemzetközi bírósághoz fog fordulni és bepereli Moszkvát, mert a Krím-félsziget csatolása miatt elveszítette az ottani befektetéseit. Kolomojszkij 15 millió dollár kártérítést követel. Mint kiderült, a múlthét folyamán Dimitrij Medvegyev miniszterelnököt is megkereste egy levélben, amiben kifejtette, hogy 15 millió dolláros veszteséget könyvelt el a krími befektetések elfoglalása miatt, különösen azon vállalat lefoglalása kapcsán, melynek tulajdonában a Bel'bek repülőtér volt. A levélben felszólította Medvegyevet, hogy az orosz kormány kárpótolja ezekért a veszteségekért.
Medvegyev nem adott hivatalos választ a megkeresésre, viszont a moszkvai bíróság még a hét folyamán határozatot hozott az oligarcha letartóztatásáról, ami feltehetőleg nemet jelent.
Hídfő.net | Igor Kolomojszkij
Kolomojszkij ellen nemrég bűnügyi eljárást indítottak Moszkvában a hadviselés tiltott eszközei alkalmazásának, gyilkosságok szervezésének vádjával. Az oligarcha korábban kifejezetten ellenezte a tűzszünetet és a délkelet-ukrajnai felkelőkkel folytatott tárgyalásokat, és üzleti lehetőségeit bevetve mindent elkövetett annak érdekében, hogy Kijev ne legyen hajlandó a tárgyalásra. Az izraeli-ukrán kettős állampolgár idén februárig Svájcban élt, majd bevásárolta magát az újonnan alakuló nyugatbarát hatalmi struktúrába és kormányzói pozíciót kapott Dnyipropetrovszk megyében. Kolomojszkij több olyan amerikai magán katonai alakulatot finanszíroz, amely az ország dél-keleti részén folytatott terrorakciókban vesz részt, elsősorban az általa megvásárolt területet akarja amerikai zsoldosokkal saját tulajdonba venni.

http://www.hidfo.net/2014/07/13/kolomojszkij-beperelne-moszkvat-befektetesei-elvesztese-miatt
süti beállítások módosítása