Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

ALAKUL A PESTI MAJDAN!

2014. július 13. - Andre Lowoa
Habzó szájak, ordítozó nénik és bácsik, krétakörös füstölgő hátizsákkal, vérig sértett cigányok, a háttérben Gyurcsány Ferenc. A cigánybűnözést emlegető DK-jelölt, Pásztor Albert körüli botrány az év legkiszámíthatóbb tüntetését az év eddigi legszürreálisabb eseményévé varázsolta.
DK-tüntetésre azért is jó járni, mert az ember pontosan tudja, mire számíthat. Napsütés, két-háromezer, zömében nyugdíjas rajongó, Vadai, Gyurcsány, egy órányi orbánozás, simicskázás, diktatúrázás, majd mindenki haza. Most, az Ellenállás napja című, főleg a “náci emlékmű” okán összerántott tiltakozáson azonban valami más volt.
A Demokratikus Koalíció az utóbbi napokban az anno cigánybűnözést emlegető Pásztor Albert kapcsán került be a hírekbe, a volt rendőrkapitány lett ugyanis a baloldal közös miskolci jelöltje. Pásztor sokat vitatott szavait azóta az egykori SZDSZ-es, mosd DK-s Eörsi Mátyás próbálta megvédeni az ATV-n. Az az Eörsi, aki most az első felszólaló volt.

Az nagyjából tehát borítékolható volt, hogy lesznek ellentüntetők. Voltak is, performanszt is terveztek, ennél azonban sokkal meglepőbb volt a közönség reakciója. Eörsi és Kerék-Bárczy Szabolcs beszéde alatt még minden rendben volt, Kunhalmi Ágnes szónoklata közben aztán feltűnt a tömegben a krétakörös Gulyás Márton és társai egy-egy “cigányozás helyett baloldali megoldásokat” feliratú transzparenssel. Alig volt időnk elolvasni – illetve felfogni, mi történik -, Gulyás úgy bukott alá, mint a koncerteken a tömegen szörfölő arcok, amikor elfogy a közönség türelme.
Az aktivista, miután kikísérték a rendezők, a kamerák és az őt szidalmazó bácsik (“takarodj haza, öcsi!”) gyűrűjében elmesélte, hogy három ütést is kapott, az egyiket az arcára. Közben az egyik DK-s igyekezett csitítani a kedélyeket, sikertelenül, valaki még egy égő cigicsikket is bedobott Gulyás hátizsákjába.

Mire szétszéledtek, már Gyurcsány beszélt, épp a cigányokról mondott valamit (hogy mindegy, hogy az ember az-e, vagy nem, elnézést a pongyola idézésért, nem figyeltünk), amikor megjelent három roma a cigányozást elítélő transzparenssel. Testi fenyítés nincs, páran beszóltak nekik, egy néni lehájpacnizta egyiküket, majd valaki megfejtette, hogy “hagyni kell őket, ezek csak provokátorok”, úgyhogy hagyták is őket.
A tömeg később átvonult a körbenejlonozott és a rendőrök által bekerített Szabadság téri emlékműhöz, meglocsolták a virágokat, Vadai Ágnes elmondta, hogy a holokauszt nem a mi hibánk, de emlékének őrzése a mi felelősségünk.-tudósit igy a tegnapi El Qro előadásról a hir24.
DE!
-Volt ott valami más is! Nem is látható, nem is hallható, nem is megfogható! Ott volt benne El Qro lendületes, gyújtó hangvételű szónoklatában! KÉSZÜLJ MAGYAR!-AKÁR A MEGDÖGLÉSRE IS!-ÉRTEM!
Bizony kedves Bal-Rad olvasók! Ott volt ez! MEGDÖGLENI A MAGYARNAK!-ÉRTE, ÉRTÜK!
Vegyük csak sorba a dolgokat!
Tavaly mintegy száz “német értelmiségi” majdnem szó szerint FEGYVERES LÁZADÁSRA szólitotta fel újságoldalnyi hirdetésben Döbrögi ellen a magyarokat, a libsik érdekében!
Nem sokkal később Viviane Reding kijelentette: (Letagadta ugyan, de…) “MINDENT el fogok követni azért, hogy megkérdőjelezzem Orbán Viktor választások utáni legitimitását!
Megestek az ilyen-olyan “választások”-a várt eredményt hozva!
Elkezdődtek a naponta ismétlődő liberális cirkuszok a megszállási szörnyedvény ellen.
Libás Gordonka kisettenkedett a Bilderberg dzsemborira-mint meghivott.
Az IMF “szemlélői” analizálták Banditisztánt, és összevont szemöldökkel távoztak.
At Unió egy csomó ügyben rosszallását fejezte ki, és most úgy fest, hogy pár száz milliárdra megstráfolja a költségvetést-ami amúgy is nagy bajban van, tetejébe pedig elzárta a visszacsorgatandó pénzek csapját.
A magyar államadósság soha nem látott mértékűre duzzadt, amiben jelentős része van az euro-forint árarány romlásának, a forint kárára! MEGSZORITÁSOK LESZNEK!
Az osztrák jegybankelnök szerint Banditisztán legalább akkora veszély az EU-számára, mint Ukrajna!
Megjött a héten az EBESZ-verdikt: CSALT A DÖBRÖGISTA HORDA!
Másnap már meg is van az “Ellenállás Napja”! Ellenállni Döbröginek!-BÁRMI ÁRON! Ha kell… ÉRTE! ÉRTÜK!
Mi juthat ezekről az eszünkbe? Az, ami az osztrák jegybankelnök szavai mögött húzódik: MAJDAN! Érte! Értük!
Pesti Majdan! Kijevben is igy kezdődött! Néhány száz fős csürhével! Majd lett HATALOMVÁLTÁS!
A hasznositható forgatókönyv készen van! Csak adoptálni kell. A nyomorba döntöttek beszéditése megketzdődött. El Qro és a cigányozás? A cél szentesiti az eszközt! A magyar megint azt hallja, amit hallani akar!
És elhiszi! És ki fog menni az utcára! ÉRTE, ÉRTÜK!
NEM MAGA MIATT FOG KIMENNI!
Készülődik a pesti majdan! “Elitváltás” készülődik Pesten! Mi pedig azt mondjuk: ÓVAKODJ A MAJDANTÓL!
Ami-talán hamarosan-be fog következni, az ÉRTE-ÉRTÜK lesz! Nem értünk! Ez nem a mi harcunk lesz!
EZ MÉG NEM A MI HARCUNK LESZ! EZ MÉG NEM ÉRTÜNK LESZ! EZ MÉG NEM RÓLUNK FOG SZÓLNI!

https://balrad.wordpress.com/2014/07/13/alakul-a-pesti-majdan/

süti beállítások módosítása