Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Ukrajnának nincs védelmi minisztere

2014. július 12. - Andre Lowoa
Nemrég iktatták be Valerij Geletej ukrán védelmi minisztert, aki, mint tudni lehet, a beiktatási ceremónián nem írta alá a szükséges dokumentumokat. Mostanra széles körben elterjedtek azok a felvételek, melyen egyértelműen látható, hogy Geletej úgy tesz, mintha aláírna, de hiába tesz a papíron aláírás-szerű mozdulatokat, valójában minden második riporter elkapta a mozdulatot és a felvételeken látható, hogy az aláíráshoz használt tollon még a kupakot is rajtahagyta.
Geletej azóta sem írta alá a szükséges dokumentumokat, így az ukrán törvények szerint, még valamiféle alkotmányos puccs szabályai szerint sincs az országnak védelmi minisztere. A törvény szerint ugyanis a posztra kinevezett személynek a jelölése elfogadását követően még a Rada ugyanazon plenáris ülésén alá kell írnia a vonatkozó dokumentumokat. Ha ezt nem teszi meg, a törvény szerint ez automatikusan a lemondását jelenti. Vagyis a hatályos ukrán törvények szerint Geletejt kinevezték védelmi miniszterré, majd még ugyanazon a napon le is mondott, és Ukrajnának azóta sincs védelmi minisztere.
Hídfő.net | Valerij Geletej
Kérdés akkor, hogy mit keres Geletej a védelmi miniszteri poszton. Milyen jogon dönt élet és halál (főleg a halál) felől, ha egyszer se kinevezése, se legitimációja, és még a felelős pozícióval járó dokumentum aláírását sem vállalta fel.
Valójában Valerij Geletej felelős miniszternek nem nevezhető, de felelőtlen miniszternek sem, mert a törvény szerint még aznap lemondott. Így jogilag nem vonható felelősségre amiatt, amit ma az ukrán hadsereg művel Donyeck és Luganszk területén. A háborút követően a felelős vezetőket vennék elő a számonkérés során, annál is inkább, mivel jelenleg az ukrán hadsereg nyugati zsoldosokkal kiegészülve háborús bűnöket követ el az orosz lakosság ellen. Ahogy telnek a napok, továbbra sem vállalja senki, hogy ő irányítaná ezt az egész műveletet. Geletej legalábbis nem vállalta. Nem írta alá, hogy ami most zajlik, azért védelmi miniszterként ő a felelős. Vajon miért?

http://www.hidfo.net/2014/07/12/ukrajnanak-nincs-vedelmi-minisztere

süti beállítások módosítása