Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Donbasszban amúgy ma a szokásos, “hétvégi csökkentett üzemmódban” működik a háború.

2014. július 12. - Andre Lowoa
Valcman Nyalókakirály tovább erőlteti a donbasszi határvidék birtokba vételét.
Egyre nyilvánvalóbb a junta hadvezetésének hülyesége. Mert másként nem lehet értelmezni azt, amit művelnek. Mindennemű légitámogatás nélkül küldözgetik a szerencsétlen zsoldosaikat hatalmas konvojokban a vágóhidra. Arra a területre, amelynek közepén ott magasodik a Szaur-Mogilja. Ahol pedig az önvédelmi erők tüzérsége beásta magát.

A területen egy egér sem juthat át úgy, hogy a Donyeck-medence legmagasabb pontját birtokló önvédelmisek észre ne vennék. És ha 25 km.re bárki ellenséges szándékkal megközeliti szárazföldön a dombot, az halál fia. Valcmanék pedig ezt teszik. Ma reggel “Gyakovo” határátkelő térségébe tuszakolták volna a szerencsétlen flótásokat. A milicia meg engedte őket egy darabig. Aztán tudtára adták a Valcman-hordának, hogy nincs tovább. (Illetve van! Előre-Kelet-felé! De ott Misa van.)
A zsoldoshorda gyorsan rájött, hogy csapdába került. Vesztükre az időjárás is jó, tiszta a levegő. És még egy egér sem kerülheti el a Szaur-Mogilon székelő tűzvezető pont figyelmét. A tegnapi zeljenopoljei katasztrófa hirétől amúgy is megviselt idegzetű latrok egyszerűen kénytelenek elviselni a tüzérségi tüzet, amit a milicia rájuk lő. Egyetlen szerencséjük van csupán. Csöves tüzérségtől kapják az “áldást”! És nem tudják honnan?! Egyszerűen nem látják a miliciát.
Nem nagyon nyugtatja meg sem Valcman sem pedig az őt felbujtó latorszövetségek zaklatott idegállapotát az a hir sem, hogy “zavaró jeleket észleltek az éterben” ma hajnalban. Aztán valahogy kisilabizálták, hogy a szálak a Krimbe vezetnek. Nem kis megdöbbenésükre rendszerbe állt a világ első CLUB-ja! A Fekete-tenger török partjaitól Kijevig mindent lefedő és elérő rakétarendszer még nem kis FEJTÖRÉST fog okozni. Ráadásul senkinek fogalma nincs, hogy mikor és hogyan került oda a CLUB?

контейнерный ракетный комплекс КЛАБ-к

Mindenesetre ott van-és működik. Egyenlőre csak figyel.
Nem kimondottan harctéri hir, de ahhoz köthető. És valamennyire talán jellemzi is az ukrajnai viszonyokat.
Egy zaporizzsjai zsoldos-útban Donbassz felé-hazaugrott meglátogatni családját. Néhány haver is vele tartott. Ha pedig már ott voltak, leugranak hát a földszinti kis ivóba néhány vodkára. De hát ilyen körülmények között sem illik azért egy presszóba talpig fegyverben beállitani! Múszereiket hát lepakolták az otthon nappalijában, és azok nélkül mentek hörpinteni.
Igen ám, de a harcos haditechnika után élénken érdeklődő 16 éves öccse az nem tartott velük,-hanem otthon maradt. Leküzdhetetlen kiváncsisággal vette szemügyre azt a valami csövet. Ha csak nézte volna! Akkor a családi toalet még mindig létezne.
De nem csak nézte, hanem kézbe is vette.
A többit olvasóink képzeletére bizzuk.

https://balrad.wordpress.com/2014/07/12/donbassz-hetvegi-uzemmod-a-csatatereken/

A Donbassz ellen fenekedő latorlégierő már megtanulhatta volna, hogy Gorlovka felett az ég…az egészségükre ártalmas.
Már megtanulhatták volna…de nem tanulták meg.
A DNR egy órával ezelőtt kiadott közleménye szerint ma kora délelőtt Gorlovka felett az önvédelmi erők légvédelme megsemmisitett egy vélhetően SzU-25 tipusú repülőgépet.

mig

Tegnap este Perevalszk térségében lőttek le egy harci repülőgépet. Erről az LNR vezetője, Valerij Bolotov számolt be.
Valcman Nyalókakirály már az esti jelentésekben csak azt tarthatja lassan számon, hogy hordájából mi maradt még? “Üzletemberként” lassan már fejből is fogja tudni az egész leltárt.
(Forrás: http://tvzvezda.ru)
süti beállítások módosítása