Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Újoroszországban-dacára a hétvégének-nem csitultak tegnap sem a “kedélyek”.

2014. július 06. - Andre Lowoa
A luhanszki repülőteret nagyon szeretné a magáénak tudni a valcmani rablóhorda, és erősen próbálkozott is vele tegnap-de minden erőfeszitésük hiábavalónak bizonyult. Este nyolc óra tájban viszont egy kijevi harci repülőgép nagy magasságból lőtt ki két rakétát Luhanszk délnyugati külvárosaira. Négy civil halt meg a légiterror következtében.
Az éjjel megerősitették azt az értesülést, hogy Kramatorszk 25-35 év közötti korú férfilakosságát a megszállók begyűjtötté. Őket is eddig ismeretlen helyre hurcolták, akárcsak a kórházakból összegyűjtött-és ott sebekkel kezelt férfiakat.
A donyecki repülőtér szintén nagy vágya a latorhordának. Ráadásul ott 1500-2000 bezárt banditatársuk fuldoklik az ürülékbűzben, akik már nagyon szeretnének friss levegőt szippantani. Este megint kisérletet tett a banditacsapat a felmentésükre. Nagyjából tiz kilométerre a repülőtértől kénytelenek voltak visszafordulni. Addig való haladásukért három tankkal, három PSZH-val, és személyzetükkel fizettek.
gyűlés1
Donyeckben tegnap a városlakók naggyűléset tettek hitet Újoroszország ügye mellett, és a kijevi fasiszta junta ellen.
gyűlés2
A tegnapi nap talán leglényegesebb eseménye Újoroszország vonatkozásában mégsem Donbasszban zajlott, hanem Moszkvában. A Vörös-téren ukrán “demokraták” hőbörögtek, követelve az Ukrajna elleni “orosz agresszió leállitását”. Oroszország elnökét hülyézgették bőszen.
Oroszországban viszont-értesüléseink szerint-”kiverte a biztositékot” az oroszok körében a moszkvai történés,  majdanovcik dalolásztak a Kreml mellett.
Orosz földön már amúgy is meglehetősen paprikásnak tűnik a közhangulat a Donbassz eddigi meg-nem segitése miatt, és sok helyen kezdik szemére hányni Putyin elnöknek a dolgokat. A tegnapi majdanista pofátlanság pedig nem fogja csititani a “lelkesedésüket”


http://balrad.wordpress.com/2014/07/07/donbassz-2014-07-06/

 

süti beállítások módosítása