Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Létezik egy másik “B”-terv is?

2014. július 06. - Andre Lowoa
Szlavjanszk és Kramatorszk tegnap a kijevi banditahatalom “birtokába” került. A latorhorda bevonult a két városba, és…
És hát nagyon úgy tűnik, hogy életbe lépett a “B”-terv! No nem Valcman “B”tervére kell gondolni. Merthogy a jelek szerint a DNR-nek is volt-van egy “B”-terve. Az este elkezték a kivitelezését. Szlavjanszban legalábbis.
Jelentések szerint olyan vad lövöldözés a legnagyobb ostrom alatt sem hallatszott, mint mára virradó éjjel. Kezdetben csak néhány aknavető és kézifegyver kezdett el dolgozni, de ez csak “finomhangolás volt a koncert előtt”! Éjfélkor már a teljes “hangszerkészlet” dolgozott. Mert ugyan Szlavjanszkból elmentek a milicisták-de a városon kivül azért maradtak néhányan. A latorhorda állitólag bepánikolt. Helyismeret és szimpátiahiány miatt a sarokba szoritott patkány szerepére szoritották őket. VALÓBAN MEGSZÁLLÓKKÉNT VANNAK KEZELVE!
Ostromlókból ostromlottak lettek? Nagyon könnyen lehet, hogy kevés nyugodt éjszakájuk lesz!
A legendássá vált Szaur-Mogilnál rendkivül heves csata bontakozott ki tegnap délután. A 277 méter magas domb ugyanis szinte az egész határtérséget uralja az orosz Taganrogig. (Nem véletlen, hogy Hitler csapatai is minden erőfeszitést megtettek a megszerzéséért anno’)
saur
Lassan már egy hete, hogy a kijevi hiénahatalom latorbandái emberéletet és technikát nem sajnálva-megpróbálják birtokba venni a dombot. Tegnap is megkisérelték. De ez légierő nélkül nem megy. Márpedig Kijev légiereje kerüli a környéket. Kiváltképp rájátszik a földön maradásukra a tegnapi IL-76-os elvesztése. Ráadásul a dombon vannak “GRAD”-ok is. Márpedig a dombon lévő sorozatvetők lőtávolsága kilométerekkel haladja meg a sik terepen lévőkét.
Három latortank mégis megpróbálkozott a lehetetlennek tűnő dologgal.
Tovább szaporodott a domb környéki roncsok száma.
Donyeckbe tegnap délután bevonult Kramatorszkból és Szlavjanszkból a két város további védelméről lemondott DNR haderő egy csoportja. Szemtanúk mintegy 200 db. ilyen olyan hernyótalpas harcjármű, tüzérségi eszközök, valamint nagy számú teherautó, és rajtuk sok milicista érkezéséről számoltak be. Igen sok harcjárműre a Kijevbe!-ill. a Lvovba!-feliratot festették.
В Донецке была замечена бронетехника с надписями На Киев и На Львов

A Donyecki Városi Tanács is megerősitette az érkezést, hozzátéve, hogy a látottak korántsem a teljes erősitést jelentik, hiszen jónéhány egység Donyecken kivül helyezkedett el.


https://balrad.wordpress.com/2014/07/06/letezik-egy-masik-b-terv-is/
süti beállítások módosítása