Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Afganisztáni állapotok dél-kelet Ukrajnában

2014. július 06. - Andre Lowoa
Megkezdődött Kijev megtorló akciója a szlavjanszki hatóságokkal szemben, amint az ukrán csapatok bevonultak a városba. A belügyminisztérium tegnap este kiadott egy közleményt, miszerint minden, a városban maradó rendőrt őrizetbe vettek, miután a milícia elhagyta a területet. A BM közleménye szerint belső vizsgálatot indítanak és új rendőr testületet állítanak fel Szlavjanszkban, Kijevhez hű vezetéssel. A belügyminiszter szerint minden őrizetbe vett személy esetét külön vizsgálják, hogy együttműködött-e a népi milíciákkal. Ugyanakkor azt is elmondta, hogy az ország nyugati részén máris rengetegen jelentkeztek a szlavjanszki rendőri erőkhöz. Egyelőre nem tudni, hogy ez amerikai zsoldosokat jelent-e, de nincs kizárva, hiszen korábban is volt már rá példa, hogy Kelet-Ukrajnában amerikai zsoldosok ukrán rendőri egyenruhában léptek fel.
A Nemzeti Gárda vezetője szerint még mindig folyamatban vannak a harcok Szlavjanszk területén. Bár a milíciák visszavonultak, szabadcsapatok működnek a városban és továbbra is ellenállási gócpontok vannak jelen. A kijevi rendőrség megkezdte a járőrözést a szlavjanszki utcákon. A helyzet afganisztáni állapotokat idéz. A kiérkező fegyveresekre a lakosság megszálló csapatokként tekint, a járőröket gyakran éri rajtaütés kisebb fegyveres csoportok részéről, akik a szervezett visszavonulás ellenére is a városban maradtak.
Hídfő.net | Lakótelep SzlavjanszkbanLakótelep Szlavjanszkban
Igor Sztrelkov, a Donyecki Népi Milícia vezetője korábban bejelentette, hogy kivonulnak a városból, mert az ukrán hadsereg tüzérségi támadásai főként a civil lakosságot sújtják. Mostanra a népi milíciák 90%-a elhagyta Szlavjanszk területét, de minden harceszközt és muníciót magukkal vittek. Sztrelkov azt is elmondta, hogy a milíciákban szolgálatot teljesítő helyiek családjait kimenekítették a városból. Elmondása szerint ennek ellenére valószínűsíthető, hogy a Nemzeti Gárda megtorló akciókba kezd a civilek ellen, akik vagy a maradás mellett döntöttek, vagy nem tudták időben elhagyni a várost. Sztrekov felhívta a figyelmet arra, hogy az ukrán Nemzeti Gárda a Jobb Szektor tagjaival lett feltöltve, akik eleve minden civil esetében feltételezni fogják az ellenállásban aktív részvételt akkor is, ha a harcokban nem vettek részt.


http://www.hidfo.net/2014/07/06/afganisztani-allapotok-del-kelet-ukrajnaban

süti beállítások módosítása