Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Új orosz rakétaelhárító rendszer

2014. június 30. - Andre Lowoa
Az ukrajnai konfliktus megmutatta a világnak, hogy még elavultnak számító légvédelmi eszközökkel is mekkora veszteségeket lehet okozni, ha nincsenek kellőképpen kiképezve és felkészülve azok kivédésére a repülőgépek és a személyzet. Az utolsó generációs Sztrela-3 rakétákat szinte lehetetlen kivédeni, főleg hatalmas sebességük miatt. Ez Ukrajna hadseregének olyan veszteségeket okozott, hogy hetek alatt elvesztették helikopterállományuk 80%-át. Annak idején az oroszoknak is okoztak veszteségeket Afganisztánban és a csecsen háborúkban hasonló nyugati eszközökkel.
Most az orosz gyártók, akik már a Drozd tankvédelmi rendszerrel nagyot tudtak alkotni, egy új rendszerrel álltak elő, ez a President-S. A rendszer minden olyan követő módot, amelyeket a légvédelmi rakéták használnak, képes kijátszani, elvakítani, - legyen az hőkövetés, lézeres vagy infravörös rávezetés.
Hídfő.net | President-S
Ha egyik eszköz sem válna be, a védelmi berendezés elindítja az elektronikai elnyomó funkciót. Ugyan azt a technológiát használva, mint amivel az amerikai rakétaromboló hajót, az USS Donald Cook Aegis légvédelmi rendszerét tették működésképtelenné. Ezzel az eszközzel felszerelve a helikopterek túlélési esélyei jelentősen megnőttek. A legutóbbi típusokat Mi-28, Ka-50 már beépített elhárítórendszerekkel, más típusokra utólag felszerelhető változatban gyártják.

http://www.hidfo.net/2014/06/30/uj-orosz-raketaelharito-rendszer
süti beállítások módosítása