Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Teljesen felborult a “tűzszünet” Észak-Donbasszban.

2014. június 30. - Andre Lowoa
A luhanszki repülőtéren csapdába esett lembergi deszantosok addig-addig lamentáltak a megadáson, hogy kifutottak az időből. Ugyanis megérkezett a hőn várt “bajtársi” segitség, tüzérségi támadás formájában. Csak az irányzással volt egy kis gond.

A latortüzérség a miliciák által eddig viszonylag megkimélt repülőteret lőtték, ahol-még nem tisztázott hogy mi?-de valami nagyon felrobbant! A robbanás után pedig iszonyatos tűz keletkezett. Pillanatnyilag a reptéren rekedt ejtőernyősökről semmi hir. A miliciák szerint majd meglátják a végeredményt, ha a tűz kialszik.
Szeverszkijnél és Mikolajevkánál, valamint Metallisztnál is komoly lövöldözések robbantak ki. Szeverszkijnél a milicia elfoglalt két blokkposztot. Itt összesen négy zsoldos odaveszett. A mikolajevkai csatában a latorhorda támadott, de olyan erős tűz fogadta őket, hogy meghátráltak.

A donyecki repülőtéren rekedt hordának is új gonddal kell mától szembenézni. A vizhiánnyal. A DNR erői ma délelőtt megszüntették a reptér viz és áramellátását.
Harkov környékén a zsoldoshad konvojait figyelték meg. Tüzérséggel vonulnak Luhanszk irányába.
Metalliszt mellett szintén tüzérséggel támad az ordashad


http://balrad.wordpress.com/2014/06/30/mar-senki-sem-beszel-tuzszunetrol/




“Opolcsenka”-a védő megnevezés nőiesitett változata az orosz nyelvben-női zászlóalj alakult Donbasszban!

Elszánt amazonok verbuválódtak a “Rusz” büszke nevet viselő, első-nőkből álló-önkéntes zászlóaljba Újoroszországban.
rusz
Fegyvert eddig kézbe soha nem vevő lányok és asszonyok vállalták, hogy ha kell, fegyverrel is szembeszállnak hazájuk, Újoroszország megvédelmezéséért a kijevi latorhatalom hóditó csapataival szemben.
Kozmetikumok, szemspirál, rúzs-mind ott vannak a hr.-csomagban.
“Milja” fedőnevű opolcsenka jól összebalhézott a mamával, mikor kiderült, hogy katonáskodni fog. A 21 éves lányt az anyu nem nagyon akarta engedni a háborúba, de Milja akarata győzedelmeskedett.
“Koska” könyvelő volt, mielőtt az AK-val szorosabb barátságot kötött.
“Lisza” két csemetét bizott a bábuskára amig ő katonáskodik. Férje szintén a miliciában harcol Donbasszért.
Kemény a laktanyai élet. Semmi kivétel velünk. Kiképzés állandóan. Tanulás, lövészet, stb.
A zászlóaljparancsnok büszke a hölgyekre.
(Forrás: http://zmej-gorynych.com)
süti beállítások módosítása