Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Az USA továbbra is orosz rakétamotorokat venne

2014. június 30. - Andre Lowoa
Az Egyesült Államok továbbra sem talált gyártót, aki kiváltaná az orosz rakétahajtóműveket. Az amerikai Atlas-V rakéta új motorjának kifejlesztése legalább 6 év. Ez idő alatt az USA semmit sem képes kijuttatni az űrbe, és jobbára Moszkva kényére lenne utalva, mert pillanatnyilag az oroszok juttatnak fel mindent az Egyesült Államoknak.
Hídfő.net | DR-180
DR-180
A múlt héten Kínában tartott nemzetközi kiállításon az USA képviselője jelezte, hogy nagyobb darabszámú megrendelést szeretnének leadni Oroszországnak, mint eddig bármikor. Dimitrij Rogozin miniszterelnök-helyettes csak annyit reagált a kérésre, hogy semmi akadálya, ha az USA végre kigyógyul a "szankció-láz"-ból. Hozzátette, hogy Oroszország Kínával most készül aláírni egy közös Mars kutatási megállapodást, amelyhez hatalmas fejlesztésekre van szükség, de Kína és India is orosz rakétahatóműveket akar használni a közeljövőben. Megrendelés van, nincsenek rászorulva az amerikai rendelésekre. Ha az USA változtat álláspontján, rajtuk nem múlik, szívesen szállítanak rakéta hajtóműveket az Egyesült Államokba.
Az USA némileg titkolt, de nyilvánvaló szándéka volt Ukrajna elfoglalásával, hogy a Kelet-Ukrajnában található, rakéták gyártásában jártas gyárakra és szakemberekre rátegye a kezét. Jelenleg az orosz rakétatechnológia megszerzése létkérdés lett volna számukra, ez azonban a kemény orosz kiállással együtt szertefoszlott, és Kramatorszk városa, ahol az egyik Ukrajnai rakétagyártó központ volt, éppen az orosz milícia kezén van. Kénytelenek egyezkedni.

http://www.hidfo.net/2014/06/30/az-usa-tovabbra-orosz-raketamotorokat-venne
süti beállítások módosítása