Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Támadásban a milícia

2014. június 29. - Andre Lowoa

Június 27-én a milícia összesen 12 ponton hajtott végre támadást. Ez a nap a harcok történetében annyiban számít kiemelkedőnek, hogy ekkor használt a támadásikhoz először nehéztüzérséget és tankokat a milícia. Az ukrán hadseregtől lefoglalt tüzérségi eszközökkel északon folyóátkelést biztosítottak. A túloldalon hídfőállást létesítettek és megfigyelőállásokat építettek ki. Az átkelést több könnyű páncélossal, és két tank bevetésével hajtották végre. Ez a hídfőállás kiindulópont lehet Harkov irányába.
Kramatorszktól nyugatra szintén több rajtaütést hajtottak végre. A rajtaütések egyetlen túlélője aki elmenekült a helyszínről - egy ukrán katona (Nemzeti Gárda - Majdan zászlóalj) elmondta, hogy elvesztettek több páncélozott járművet, és több T-72-es tankot is.
Hídfő.net | T72, amit a milícia T64 esével lőtek kiT72, amit a milícia T64 esével lőtek ki.
A milícia tankokkal, páncéltörőkkel támadott, és pillanatok alatt felszámolták a táborukat, de ekkorra már több ellenőrzőponton is harcok folytak. Látta, hogy többen bennégtek a BTR-ekben, és azt is hogy sokuk elesett a harcokban. Szlavjanszk mellett szintén tankok bevetésével ütöttek rajta áteresztő ponton, itt az ukránok két tankot veszítettek.
Hídfő.net | A Kramatorszk melletti rajtaütésben kilőtt BTR
A Kramatorszk melletti rajtaütésben kilőtt BTR.


http://www.hidfo.net/2014/06/29/ukrajna-tamadasban-milicia

A Donyecki Népköztársaság Milíciája elfoglalt egy légvédelmi rakétabázist


A donyecki népi milícia különleges erői sikeres támadást hajtottak végre az ukrán 156. Légvédelmi Rakétaezred A-1402 kódjelű bázisa ellen. Az Alekszejevka település közelében lévő légvédelmi komplexum teljes felszerelésével immáron Donyeck városát védi. A zsákmányolt 9S18 M1 mobil radarállomás képes 150 km távolságban repülő célok bemérésére, míg a "BUK-M1" elnevezésű közepes hatótávolságú rakétarendszer 3 és 35 km közti távolságban képes légi célok megsemmisítésére, 60 méter és 22 km közti magasságtartományban.
Hídfő.net | BUK-M1BUK-M1
Amennyiben a harci felszerelések teljes mértékben működőképesek és megfelelően képzett kezelőszemélyzetet tudnak a felkelők biztosítani, akkor Donyeck városa és annak közvetlen környéke csak komoly veszteségek árán lesz támadható a levegőből. Arról se feledkezzünk meg, hogy a zsákmányolt eszközök önjáróak, így azok tetszés szerint áttelepíthetőek.
A tegnapi napon a donyecki 3023-as katonai bázis belügyi alakulata adta meg magát a Donyecki Népköztársaság fegyvereseinek. 

http://www.hidfo.net/2014/06/29/donyecki-nepkoztarsasag-miliciaja-elfoglalt-egy-legvedelmi-raketabazist
süti beállítások módosítása