Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

“őszödi botrány” jöhet Lengyelországban is

2014. június 23. - Andre Lowoa
A Wprost lengyel heti magazin közölte: megszerezte egy beszélgetés felvételét, amelyen Radoslaw Sikorski lengyel külügyminiszter kijelenti, hogy az Egyesült Államokhoz fűződő szoros kapcsolatok “mit sem érnek”, sőt “még károsak is, mert hamis biztonságérzetet keltenek”.

len

A beszélgetés rövid átiratát közlő lap a múlt hét végén azzal kavart politikai vihart, hogy közzétette más, kompromittáló kijelentéseket tevő csúcsvezetők titkos felvételeit. A most napvilágra került átiratban Sikorski azt mondja Jacek Rostowski volt pénzügyminiszternek, a lengyelek naivan azt hiszik, hogy az Egyesült Államok növeli biztonságukat. A lleirat szerint Sikorski konkrétan azt mondja: “Teljes bullshit, hogy konfrontálódunk Németországgal és Oroszországgal, és majd azt hisszük, hogy minden szuper, mert bekaptuk Amerikának (ezt akár “leszoptuk Amerikát”-nak is lehet fordítani). Balekok, komplett balekok.”
A varsói külügyminisztérium addig nem kíván megjegyzést fűzni az ügyhöz, amíg az egész beszélgetés meg nem jelenik. A Wprost hétfőn szándékozik közreadni a hangfájlokat.
(MTI)
süti beállítások módosítása