Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Donbassz kérése hozzánk!

2014. június 22. - Andre Lowoa
A Bal-Rad ma reggel utánaeredt egy hírnek. Ennek mentén közzétesszük Donbassz kérését a kelet-magyarországi, valamint a kárpátaljai olvasóink és szimpatizánsaink felé.
Miskolc és Debrecen környékén az “ACADEMI” zsoldoshorda oroszul beszélő sakáljait mostanság “vagonirozzák” be - Donbassz úticéllal. Mintegy 80 teherautónyi bérgyilkos fog útrakelni Miskolc és Debrecen környéki kiképzőbázisaikról. Az információk valószinűsitik, hogy orosz katonai gyakorlóba vannak bújtatva a férgek. 
Donbassz KÉRI, hogy ha BÁRKI a latorbanda készülődéséről, mozgási irányáról képes bármiféle információt begyűjteni -lehetőleg képanyaggal alátámasztva-, az információt juttassa el. Elsődleges csatorna a balrad13@g-mail.com , de közvetlenül a Bal-Rad oldalára is a komment rovatba be lehet tenni. Külön kérik Kárpátalja velük szimpatizáló lakosait, hogy figyeljék elsősorban is az éjszakai határforgalmat Záhony-Csap, Tiszabecs-Tiszaújlak, Románia területéről a Halmi-Nevetlenfalu (Gyakovo) illetve a Máramarossziget-Técső határátkelőhelyek környékén.
A zsoldoshorda elképzelhető vonulási útvonalai közúton a Záhony-Csap-Sztrij-Ternopol-Hmelnyickij-Vinnyicja-Umany-Dnyepropetrovszk-útvonal, - a Tiszabecs-Tiszaújlak-Nagyszőlős-Técső-Huszt-Tatár-hágó-Csernyivci-Umany…stb. Illetve Románia felől Halmitól és Máramarosszigettől a Tatár-hágó felé vezető útvonalak.
Vasúton is elképzelhető a szállitásuk Csaptól Magyarország felől, illetve Nevetlenfalutól (Gyjakovotól) Románia-felől.
Tisztelt Bal-Rad és Hídfő olvasók, szimpatizánsok, és Újoroszországgal szimpatizálók! Különösen a Miskolc és Debrecen térségében, valamint a Kárpátalján élők!

FIGYELJÉTEK AZ ELLENSÉGET!
balrad.wordpress.com

süti beállítások módosítása