Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Donbassz hirei

2014. június 22. - Andre Lowoa


 


Valcman-Porosenko “tűzszünete” ellenére is itt-ott összecsapások törnek ki Donbasszban az önvédelmi erők és a megszálló zsoldoshorda között.
Szlavjanszk térségében Zakotno falu mellett a donbasszi erők rajtaütöttek a Liszicsanszknál tábort vert ellenséges zászlóalj egyik csoportján. Két BTR elpusztitottak, egy harmadik kigyulladt. A népi milicia szerint Zakotno mellett komoly ellenséges erőösszevonás zajlik.
Donbasszban ezt leszámitva viszonylagos csend volt tegnapról mára virradóan.
Zajlanak viszont az események Dnyepropetrovszkban!
Értesüléseink maradék-Ukrajnában “kitört a parasztgyalázat”! Valcman Nyalókakirály és az úgy általában Dnyepropetrovszkban székelő Kolomojszkij Alkirály-úgy fest-le kiván számolni a Jobb Szektorral és a Szvobodával. Tekintettel arra, hogy mindkét horda zsidó irányitás alatt áll, és a Valcman-Kolomojszkij páros úgyszintén hitestársak, nyugodtak kijelenthetjük, hogy maradék-Ukrajnán hajba kaptak a zsidóhiénák.
Dnyepropetrovszkban ugyanis megkezdődött a Jobb Szektor és a Szvoboda “cseszegetése”-akik viszont nem hagyják magukat. Olyannyira nem, hogy a bebőszült jobbszektorosok megtámadták a “MENORA CENTER” nevű kotorékot. Volt ott Molotov-koktél meg furkósbot, meg minden már megszokott kelléke a mókázásnak.Az ott bennrekedt hitestársak elbarikádozva magukat, várják a felmentést.
(B-R)


Andrejevkánál az ukrán haderő légvédelmi rakétaezredét kijevi idő szerint ma reggel öt órakor erős támadás érte.
Donbassz erői először éjfélkor csaptak oda egy rövidke akcióban, majd visszavonultak. Amikor a bázis már “lenyugodott”-akkor érte óket egy rendkivül heves támadás hajnalban. A népi milicia rakétgránátokkal és kézifegyverekkel támadt a kijevi hatalom bázisára, majd mintegy negyedórányi ostrom után elvonultak. A milicia véleménye szerint komoly veszteségeket és károkat okoztak a bázislakóknak.
A Népi Milicia ma reggel közölte: Újoroszország és Oroszország közös határán három határátkelő szilárdan az ő ellenőrzésük alatt áll, ellenségnek közel-s távol nyoma sincs. Ezeken a határátkelő pontokon zavartalan a határforgalom.

Valcman Nyalókakirály tegnap erős fedezet mellett beóvakodott Donbasszba. Tán’ még azt is hihette, hogy szivesen látott vendég ő ott. Tévedett. Valaki úgy verte orrba maradék-Ukrajna uralkodóját, hogy amig él el nem felejti!

http://img1.liveinternet.ru/images/attach/c/11/114/126/114126577_4848234_0.jpg



Az esetről természetesen hallgat a fősodratú!
Kijev új urának-Klicsko bandafőnöknek- is kellemetlen tényt dörgöltek az orra alá: NINCS TÖBB HELY A FŐVÁROS HULLAHÁZAIBAN!

Az ukrán főváros e-célra szakosodott intézményei ugyanis csak a helyi szükségletekre lettek méretezve. Arra elég is volt eddig a kapacitás, ám az utóbbi hetekben irdatlan mennyiségű hulla érkezett. Ráadásul a Majdan idején már megugrott a “vendéglétszám” egy csomó ismeretlen eredetű “szállóvendéggel”-akikért senki nem jelentkezik. Ugyanakkor az utóbbi hetekben teherautószám szállitották a LÁTHATÓAN SÚLYOS SÉRÜLÉSEKBE BELEHALT hullákat, és ezekért sem jelentkeznek hozzátartozók.
A kijevi városatyákat és városanyákat ezen túlmenően aggasztja az energiakorlátozás, ami kiterjed a hullaházakra is. Fertőzésveszélytől tartva követelni kezdték Klicsko mestertől az erőteljes létszámcsökkentést.  Követelik, hogy keritsen fedezetet a köztemetésre-de haladéktalanul.
-Most, hogy a Nagy Európai Integráció Kezdetén már erőteljesen spórol az áramszámlával Kijev népe éppúgy mint a városháza,  csaktán akad némi pénzmag a megtakaritásokból a köztemetésekre is. Ajánlhatjuk a zsákos, tömegsiros eljárást!

(B-R)
süti beállítások módosítása