Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

A férfiak és az ösztrogén

2014. június 22. - Andre Lowoa
Egyre több a nemzőképtelen magyar férfi. Minden ötödik pár meddő Magyarországon, és az érintett kapcsolatok egyharmadában a gyermektelenség oka kizárólag a férfi nemzőképtelensége, további egynegyedükben mindkét felet érinti a meddőség. 
A meddőség növekvő tendenciát mutat. Magyarországon ráadásul az átlagosnál is nagyobb a probléma, ugyanis míg a WHO szerint a világon ma a párok 15 százalékát, vagyis minden hatodik párt érinti a meddőség, nálunk ez 19 százalék, azaz majdnem minden ötödik kapcsolatban nehézséget okoz a gyermekáldás - mondta a lapnak Kopa Zsolt, a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinika Andrológiai Centrumának vezetője. Az alkohol, a drog és a dohányzás mellett a mozgásszegény életmód és bizonyos gyógyszerek is hozzájárulnak a nemzőképtelenséghez. Egyre nagyobb veszélyforrást jelentenek a testépítők által használt anabolikus szteroidok. Bizonyos élelmiszerekben is előfordul a női nemi hormon, ami szintén károsan befolyásolhatja a férfiak nemzőképességét, továbbá számos tartósítószerben, csomagolóanyagban is van ösztrogén. A szakember szerint a nemzőképtelenség hátterében állhat fejlődési rendellenesség, anatómiai eltérés, genetikai probléma, endokrinológiai vagy érrendszeri betegség, gyulladás, fertőzés, sérülés, s akár bizonyos gyógyszerek mellékhatásaként is kialakulhat. 
Az ösztrogén, vagy tüszőhormon szteroid vegyületek kombinációja. Az ösztrogénciklus-ban van szerepe, valamint ez a legfontosabb női nemi hormon. A név az oestrus (nőstény állatok termékeny életszakasza) és a -gén (generálás, létrehozás) szavakból tevődik össze. Az ösztrogént szájon keresztül szedhető fogamzásgátlókban, menopauza utáni nők ösztrogénpótlása céljából és transzszexuális nők hormonkezelése céljából alkalmazzák. Mint minden szteroid hormon, az ösztrogén is átjut a sejmembránon és ha bejutott, ott egy ösztrotén receptorhoz kötődve fokozza egyes gének működését. Az ösztrogént többek közt az ösztron, az ösztradiol és az ösztriol alkotja.Amíg az ösztrogén jelen van mind a férfiakban, mind a nőkben, a nőkben jelentősen magasabb mennyiségben termelődik a termékeny életkorban. Elősegíti a másodlagos női nemi jellegek fejlődését, mint a mellek és szerepet játszik a méhnyálkahártya vastagodásában, valamint a menstruációs ciklus szabályozásában. A nemi hormonok és hormonhatású készítmények (pl. fogamzásgátlók) minimális mértékben, de oldódnak vízben. A hormonhatású készítmények fogyasztásával ezen vegyületek koncentrációja nőhet a vizeletben, és így a környezetbe kerülnek, ahol nehezen bomlanak le, és mikroorganizmusok sem tudják bontani. A jelenlegi ivóvíz-tisztítási eljárások még nem veszik figyelembe a vizek hormontartalmát, és eltávolításuk meglehetősen körülményes. Ezért ivóvíz fogyasztásakor kisebb vagy nagyobb mértékben hormonok is kerülhetnek a szervezetünkbe. Példa káros hatásukra, hogy vízzel a szervezetbe jutó fogamzásgátlók férfiaknál impotenciát okozhatnak. 
A bolti tejtermékekben lehet számítani ösztrogénre. A sörben pedig a komló erősen fitoösztrogén-tartalmú. Félreértés ne essék! A házi tej negyon egészséges és reggelente egy félliter elfogyasztása aranyat ér. A sör is, ha nem vedeljük, akkor vízhajtő-vesetisztító hatása kétségtelen, tehát mértékkel fogyasztva gyógyszer. De persze a szóját sem ajánlom a férfiaknak.Ellenben a kurkuma, amellett, hogy erősen gyullasdáscsökkentó és rákellenes, májvédő, még az ösztrogénszintet is képes erősen csökkenteni.A csiperkegombának is van ösztrogénellenes hatása. Nem mellékes a mérgezett só, amelyben a kálium ugyancsak nemzőképtelenséget okoz, ráadásul a csapvízben rengeteg a hormon és szermaradvány, így nem csoda, ha lassanként ilyen szomorú hatás érvényesül. Megoldás a tiszta NaCl, és a méregtelenített víz (desztillálás vagy szénszűrés).
 A magyar férfi - most, mint statisztikai adat? Ültetik el a magocskát a fejekben, mint a depressziós magyar, alkoholista magyar...most a nemzőképtelen magyar...legközelebb mi lesz? Agresszív? Úgy kellett volna írni, hogy magyar nyelvet beszélő férfiak... Bár a jelzővel ellátott „magyar” problémák valósak és itt élnek sajnos nagy számban köztünk, de a legyártott statisztikák nem nyújthatnak teljes bizonyosságot társadalmunk állapotáról. Hiszen általában valamilyen politikai célt szolgálnak. 
A vízellátó hálózatba kerülő fogamzásgátlók is besegitenek. Nem tudnak mindent kitisztitani (vagy szándékosan nem is akarnak) és sok nöi hormont a vizzel együtt isszák a férfiak. De tagadhatatlan a sok bagó és tömény szesz is besegit, valamint a könnyű hozzáférés a kurvákhoz (és itt nem kifejezetten a hívatásos/fizetős vonulatra gondolok, hanem a szintén vadászó prédálókra), ahogy Fankadeli mondja: ruhában járó állatok. Az erkölcs fellazítása. A nagyvárosi farkas szerepkört szánva mindkét félnek Ahogy Fankadeli mondja: „...a Plázákban…húsok…, ruhában járó állatok”. Erre már rájöttek ezer éve őseink. Ezért volt a XIX. századig a viszonylag zárt közösségek kiközösítő hatása (zabigyerek, fattyú, céda, stb…), mint természet-törvény, ami vidéken kb. az 1950-es évekig még működött is, de a XX.századra eszeveszett polgáriasodás lázában(a vidék ellehetetleítése ekkor kezdődött) a városi tömörülések elvesztették ezen természetes immunrendszerüket. A városi sokféleség gyökértelenné tett, ez egyfajta elanyátlanodáshoz, kiszolgáltatottsághoz, könnyen befolyásoláshoz vezetett. A természetes életritmust felváltotta a megélhetés utáni hajsza, akár a nemzettársaid eltaposása révén is. Így taszultál erkölcstelenségbe, mint emberi mivolt, ez vezeti haszontalan pótcselekvésekhez/szerekhez a természettől városi barakkokba és természetes közösségétől elzárt lélektelen egyént. A közöny rabjává, élvhajhász kények játékszerévé züllesztve. Talán a legtöbbnél nem kellene a napi 1.5 csomag bagó, este a 4-5 sör, nőknél a 4-5-6 Bacardi kóla, meg mit tudom én, mi a divat most, a sok gyorséttermezés, meg minden. Nem is viszik átlagban olyan rosszul az emberek, ha mindezekre futja. 
Előbb kellene az egészségre gondolni, manapság fillérekért sportolhat az ember, de nem, "nincs rá idő, meg pénz", mondja általában az, aki órákat ül a facebook előtt, meg a bagó mindig ott lapul a zsebben/táskában, és minden hétvégén „bulizni”, meg lerészegedni jár, mert arra van pénz... Sajnos sok embernek szerencsés esetben csak 30-35 éves korára jut ez talán eszébe, de akkor lehet már baj van 15-20 év züllés után... 

Bíró Dalma összeállítása

süti beállítások módosítása