Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Újabb jelentős ukrán veszteség - radarbázist veszítettek

2014. június 21. - Andre Lowoa

Az ukrán katonai vezetés azon félelme miatt, hogy az orosz légierő beavatkozhat az őket ért ukrán provokációk okán, egy teljes légvédelmi komplexumot akartak kitelepíteni Avdejevka település közelében, ahol az ország légterének figyelésére kiépített radarrendszer egységei működnek. A komplexummal együtt, annak védelmére komoly tüzérséget, három Grad rakétás egységet, és több telepített nehéz géppuskás védelmi állást kezdtek kiépíteni.
A helyi milícia reggel 5:oo-kor támadást indított a félkész állások és egységek ellen. Elpusztították a teljes légvédelmi komplexumot és radar egységeket, a Grad rakétás járműveket, és több tüzérségi eszközt is. Előzőleg a milícia már tárgyalt a légteret figyelő radarok átadásáról a milícia részére, de azt az állomás őrsége elutasította. Most már nincs mit elutasítani, a helyi orosz erők gyors ütközetben mindent megsemmisítettek. Miután a milícia a múlt héten átvette az új-oroszországi gyárból származó légtérfigyelő mobil radarrendszert, már nincs szüksége ezekre a telepített eszközökre.
Megsemmisített légvédelem és radarok
Az ukrán hadsereg szerint a támadást egy orosz Mig vadászrepülő támogatta, és hajtott végre légicsapást. Az orosz vezetés kategorikusan tagadja a vádat, és csak annyit fűztek hozzá, hogy aki háborúzik, az tanulja meg elviselni a veszteségeket is.


http://www.hidfo.net/2014/06/21/ujabb-jelentos-ukran-veszteseg-radarbazist-veszitettek

süti beállítások módosítása