Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

“Dúl a fegyverszünet” Donbasszban!

Bejegyzés alcíme...

2014. június 21. - Andre Lowoa
“Izvarino” határátkelőhely-orosz oldalon Donyeck falu-ukrán állomány-mintegy 80 fő-késő este fél tizenegykor átballagott orosz területre. Elmondásuk szerint valakik rájuk lőttek a sötétben. Két sebesültet is vittek magukkal.
izvaMa reggel öt óra tájban Andrejevkánál a népi erők teljesen megsemmisitették a kijevi latorhatalom radarállomását.

Pavel Asztahov az orosz elnök gyermekjogi biztosa ma reggeli Twitter bejegyzésében arról irt, hogy ma reggel az egyik ukrán-orosz határátkelőhöz érő gyermekeket szállitó autóbuszra rálőttek. A sofőr azonban gázt adva a busznak, el tudta menekiteni a 36 gyereket.
Artyjomnál pontosan éjfélkor tüzérségi tüzelésbe kezdett a latorhorda.
Szlavjanszkban “rögtönzött bemutatót” tartottak a bűnbanda által a városra kilőtt gránátok tartalmáról.
tüske

https://balrad.wordpress.com/2014/06/21/dul-a-fegyverszunet-donbasszban/




Ukránok provokálják Oroszországot - lövöldözés a határon


Tegnapelőtt, csütörtökön ukrán katonák - feltételezhetően a Nemzeti Gárda - megtámadta az orosz határőröket. Az első helyszín Novosaktinszk település közelében található átkelő. A lövöldözés megnyitásaként egy ukrán mesterlövész lelőtt egy orosz határőrt. Ezután kezdődött a lövöldözés. Az ukránok pillanatok alatt tüzérséget és tankokat vetettek be. Az orosz határőrök visszaverték a támadást, de sok a sebesült.

A másik helyszín Luganszk határtérsége, ahol a Nemzeti Gárda csapatai ismételten megpróbálták elvágni a milíciákat a határtól. A jelentés szerint a visszavonult Nemzeti Gárda nagyon sok sérültet vitt el és halottakat hagyott hátra. Ebben a régióban is lőtték az orosz határőröket.

Izvarine településen azonban 80 ukrán határőr orosz területen keresett menedéket. Miután a milícia megtámadta a határőrállomást, és több ukrán határőr megsebesült, nem volt más menekülési útvonal, mint átlépték a határt és letették a fegyvert az orosz határőrök előtt. Az orosz határőrség mentőket kért, és ellátták a sérülteket.
A civil menekült áradathoz mostmár ukrán határőrök is csatlakoztak
Az ukrán vezetés feltételezhetően rájött arra, hogy nem nyerheti meg a háborút az ukrajnai oroszokkal szemben. A hadsereg sok esetben demoralizált, rosszul ellátott, sok az átállás, dezertálás. Egyetlen esélye marad, ha megpróbálja kicsikarni az orosz hadsereg fellépését, amire válaszul talán a NATO bevonulna Ukrajnába. Ez az egyetlen és utolsó esély, mivel a zsoldosok tömeges alkalmazása sem hozta meg a várt eredményt. Valószínűleg ezért adnak utasítást olyan eszement akciókra, mint az orosz határőrök megtámadása.



http://www.hidfo.net/2014/06/21/ukranok-provokaljak-oroszorszagot-lovoldozes-hataron

süti beállítások módosítása