Égi édesanyánk könnyező figyelmeztetése után következik a Nagy Figyelmeztetés, majd 100 nap olyan keresztényüldözés, amilyen még nem volt a világon, aztán elragadtatva a 4 év alattiak és a mennybe tartozók, a többiek haladnak az utolsó ütközet felé

Armageddon nyomában

Armageddon nyomában

Pakisztán visszautasította az IMF javaslatát

2014. június 15. - Andre Lowoa
Az IMF szerint Pakisztánnak az aranytartalékából 2 millió unciányit (kb. 62 tonna) érdemes lenne tartalékvalutára váltania, hivatalosan a "fizetőképesség javítása érdekében". Ez a tartalékvaluta természetesen dollár lett volna.
Hídfő.net | Pakisztán visszautasította az IMF javaslatát
Pakisztán nemzetbiztonsági okokra hivatkozva visszautasította ezt a javaslatot. Mindenesetre jó tudni, hogy az IMF már ott tart, hogy az országok aranytartalékát is szívesen felszámolná. Ennek más oka nincs, mint a nemzetgazdaságok véglegesen a dollárrendszerhez való hozzákötése. A felvilágosult országok, mint Kína és Oroszország folyamatosan, évről évre növelik az aranytartalékaikat, emellett Oroszország már bejelentette az arany alapú rubelre való visszatérést.
Emlékezzünk: egy ország dollártól független nemzeti pénzének felállítása a NATO számára háborús indok. A legutóbbi ilyen eset az volt, amikor Moammer Kadhafi, Líbia volt vezetője kihirdette az ország aranytartalékához kötött független líbiai pénz, az aranydínár bevezetését. Líbia addig egy erős szociális hálóval rendelkező, jól működő ország volt, ahol a Kadhafi-rezsim ingyenessé tette a lakosság számára az ivóvizet - ennyit az állítólagos Kadhafi-diktatúráról, röviden. Országát porig rombolták és polgárháborúba taszították, a demokrácia nevében.


http://www.hidfo.net/2014/06/15/pakisztan-visszautasitotta-az-imf-javaslatat
süti beállítások módosítása